mai, 2017

tirs23mai09:00- 11:30Maitreffet 201709:00 - 11:30 Kystbasen Ågotnes, 5347 ÅgotnesForum K2, CCBArrangør: Vest Næringsråd

Mer info

Påmeldingsfristen
for arrangementet
er utløpt

Møt nye og gamle kunder og få oppdatert markedsinformasjon!

Kjører du? Her skal du parkere på CCB

Program for Maitreffet 2017:

  • Presentasjon av Grieg Logistics ved CEO Michelle Williams
  • Vestlandsindeksen ved konserndirektør for bedriftsmarked i Sparebanken Vest, Ragnhild Janbu Fresvik
  • Presentasjon av Fabtech ved administrerende direktør Gert Christian Strindberg
  • Presentasjon av nye Hurtigruten ved director meetings & business events, Anna-Maija Isachsen
  • Utdeling av midler fra Sparebanken Vest/VNR-fondet 
  • Adecco inviterer i år som i fjor til lunsj fra grillen på Sotra Anchor & Chain på Vindenes (send påmelding til benedicte.bjelland@adecco.no)
    NB! Siste frist for påmelding til lunsjen er fredag 19. mai. 

Foredragsholderne:

 

Michelle Williams er administrerende direktør i Grieg Logistics AS. I konsernet, Grieg Logistics, har hun høy fokus på å løfte selskapene videre ved blant annet å få effekt av synergier i selskapene internt og ikke minst på tvers.

«En godt forankret strategi er nok nøkkelen for å lykkes med dette» sier hun. Hovedfokuset i selskapet med tilhørende datterselskap er digitalisering, optimalisering, verdiskapning, vekst og ikke minst forretningsutvikling.

Grieg Logistics har lang historie innen havn,-terminal,-prosjekt og logistikktjenester, og er en langsiktig partner til mange av deres største kunder. Hun ser frem til å videreutvikle eksisterende relasjoner mot kunder og partnere, samt legge til rette for nye spennende muligheter.

 

 

 

Ragnhild Janbu Fresvik er konserndirektør for bedriftsmarked i Sparebanken Vest.

I Sparebanken Vest har hun vært senior forretningsutvikler, ansvarlig investor relations og CFO.  Fresvik har bred erfaring fra consulting og finans fra Boston Consulting Group i Oslo, og senere som Investment Manager i Private Equity selskapet Borea Opportunity Management. Tidligere styreverv i Tide ASA og i Sparebanken Vest Boligkreditt. Hun er utdannet siviløkonom fra Norges Handelshøyskole.

 

 

Gert Chr. Strindberg er gründer og administrerende direktør i Fabtech AS, en av de nyeste etableringene på Ågotnes.

Høsten 2016 overtok selskapet leiekontrakter og utstyr fra Aker Solutions MMO. «Dette er en frisk industriell satsning, men det er i nedgangstider slike muligheter åpner seg» sier Strindberg. Verkstedet på Ågotnes har eksistert under forskjellige navn i nær 40 år.

For de nye eierne har det vært viktig å ta vare på kompetansen i det unike fagmiljøet og kombinere det med det siste innen systemer og informasjonsteknologi. «Eksempelvis er alle våre dataprogrammer skybasert – det var et absolutt krav da vi gikk i dialog med leverandører» sier Strindberg.

Han opplever at Fabtech er blitt godt mottatt i markedet. Veksten er god, de har en klar strategi, arbeidsprosessene er kostnadseffektive, og de har bygget opp et solid team av erfarne fagfolk.

Anna-Maija Isachsen er director MICE & corporate business i Hurtigruten.

Tidspunkt

(Tirsdag) 09:00 - 11:30

Lokasjon

Forum K2, CCB

Kystbasen Ågotnes, 5347 Ågotnes

Arrangør

Vest Næringsråd