april, 2018

søn22apr10:30- 16:00Straumemila 201810:30 - 16:00 Idrettsvegen 50Sotra Arena

Mer info

Straumemila søndag 22. april:

Hvor: Sotra Arena, parkeringsplassen

Tid: Åpent fra klokka 09
Første løp: klokka 10:30
Bedriftstafeten starter klokka 14:30

Slutt: klokka 16:00

Pris: Fra kroner 0 til 1350,-

Meld deg på her

Straumemila er et arrangement til glede for alle. Målet er å tilrettelegge for økt aktivitet i regionen gjennom lek, konkurranse og fellesskap.

I år er det gratis for alle fra 1. klasse til  4. klasse å delta.

Det blir satt opp en vandrepokal til den av skolene i Fjell som deltar prosentvis med flest elever i disse klassene på det tre kilometer lange barneløpet.

Flotte premier

Prisen for å delta i turklassen er  50 kroner for alle som ønsker å støtte arrangementet og samtidig få et lodd i trekning av flotte premier på startnummeret sitt. Her er en glimrende anledning for slekt å løpe sammen med barna i barneløpet.

Fra juniorklassen og oppover vil bli delt ut en helt ny spesialdesignet medalje for Straumemila med motiv som gjenspeiler tilhørigheten til Sotra. I tillegg deles det ut årets løpskjorte.

Det vil også være konkurranseklasser i både 5 og 10 kilometer-løp. Disse løpene har tiltrukket seg lokale sterke løpere som har benyttet Straumemila som oppladning til Bergen City Marathon, som går av stabelen uken etter Straumemila.

For tredje år på rad avsluttes arrangementet med en forrykende Vest Næringsråd-bedriftstafett, med påfølgende premiering av alle løpsvinnerne og trekning av flotte premier på startnummer.

Tre sponsorpakker

Ønsker din bedrift å være med på å bygge opp under dette familiearrangementet er det også mulig å profilere bedriften i Vestnytt, sosiale medier, løpskjorter og stands, gjennom å kjøpe en av Straumemila sine tre Sponsorpakker i ulike prisklasser og innhold. Les mer om Sponsorpakke Straumemila.

Straumemila vil være til stede på marsmøtet til Vest Næringsråd for eventuelle spørsmål.

 

Tidspunkt

(Søndag) 10:30 - 16:00

Lokasjon

Sotra Arena

Idrettsvegen 50