Hjem Regler for utleie av lokaler i Gründerparken

Regler for utleie av lokaler i Gründerparken

  1. Gründerparken Vest er møteplass og kontorfellesskap for gründere, oppstartsbedrifter og prosjekter som har vekstpotensial og/eller er innovative.

   

  1. Leietakerne i Gründerparken Vest må ha ambisjoner på vegne av egen bedrift, ha en virksomhet som er egnet i et kontorfellesskap og behov for å være tilknyttet et gründermiljø.

   

  1. Leietakerne må være villige til å dele av sin kunnskap til andre bedrifter i gründerparken.

   

  1. Leietakerne inngår i et miljø med andre gründere, samt faglige og sosiale arrangementer. Det vil være mulighet for kurs og rådgivning innen forretningsutvikling og et godt grunnlag for etablering av nettverk med ressurspersoner, finansieringskilder, m.m.

   

  1. Gründerparken Vest tilbyr fleksible leieløsninger med både time-, dags-, ukes- og månedsleie. I tillegg til kontorlokale inkluderer leien tilgang på møterom, printer/skanner, internett og kjøkken/spiserom. Det tilbys også rabatterte priser for parkering i Kystbygarasjen. Egen prisliste gir informasjon om leiepriser for kontor og møterom for ulike leieperioder.

   

  1. Virksomheter som ønsker å leie kontor i Gründerparken Vest må levere en begrunnet søknad om kontorplass. Søknader om korttidsleie, inntil tre måneder, avgjøres av daglig leder/prosjektleder. Søknader om lengre leie avgjøres av daglig leder/prosjektleder i samråd med lederen i styringsgruppen.

 

Vil du leie kontor eller møterom? Prisliste Gründerparken Vest