− Det er mye å holde styr på

edit today
For syvende år på rad inviteres Vest Næringsråds medlemmer til en gjennomgang av det aller siste nye du må vite som bedriftsleder og regnskapsfører.

−  Dette er ikke bare for revisorer, regnskapsførere og bedriftsledere. Men for alle som har interesse for og blir berørt av endringer i skatte- og regnskapsregler, sier Elisabet Ekberg, partner og statsautorisert revisor i KPMG.

Frokostseminaret med KPMG blir gjennomført torsdag 5. desember i Straume Teknologisenter. Der blir du oppdatert på de viktigste nyhetene og forhold du må være klar over.

− Det er stadige endringer, og mye som påvirker en bedrifts hverdag og økonomi. Til og med vi som jobber med dette til daglig synes det er mye å holde styr på, sier Ekberg.

Regnskapsnyheter for 2020

Seminaret gir godkjente etterutdanningstimer for revisorer og regnskapsførere, og påmeldingene har begynt å tikke inn. Vurder om du eller andre i din bedrift bør være med, og meld dere på her.

− I budsjettet for 2020 så er det blant annet viktige nyheter knyttet til SkatteFUNN og lovfesting av omgåelsesregelen. Det sistnevnte høres gjerne litt teknisk ut,
men kan ha stor betydning for transaksjoner og omorganiseringer i praksis, forteller Ekberg, og fortsetter:

− Vi vil også peke spesielt på et punkt som ikke er direkte i budsjettet, men som er like fullt er et krav fra og med 2020, nemlig pliktig «SAF-T» rapportering. Hva dette går ut på vil vi komme nærmere inn på i seminaret.

Regnskapsnyheter for 2019

Det er ikke bare nyheter for neste år som vil bli tatt opp på seminaret. Også nyheter om 2019, som er viktig å få en gjennomgang av i forkant av årsavslutningen for dette året.

− Vi har også prosjektregnskap på agendaen, det er aktuelt for mange bedrifter og det er viktig at alle som er omfattet er klar over hva dette innebærer. Også de fordeler det er for virksomheten å få den oversikt som gode prosjektregnskap gir, forteller Elisabet Ekberg i KPMG.

Les også

Meny