Ballongfest i banken

edit today

– Vi har hatt et jevnt sig av folk innom her. Vi får veldig mange gode tilbakemeldinger, mange av kundene våre er veldig fornøyde med de nye lokalitetene, sier Rikard Ledang, avdelingsleder Bedrift på Straume.

Passer med profilen

Fra før holder DNB, Vest Næringsråd, Kysteventyret, advokatfirmaet Stiegler og tannlegekontoret Colosseum til i 2. etasje.

Fana Sparebank ble etablert i 1878, og har sitt hovedkontor på Nesttun. Avdelingen på Sotra åpnet i april 2011, i Temahuset på Straume. Da de vokste ut av lokalene pekte Sartorgården, et steinkast unna, seg ut som et godt alternativ.

– Lokalene her er mer egnet for oss og passer til en mer profesjonell profilering av banken. Vi synes det er en fordel at vi nå er en del av Sartor Storsenter, ikke minst med tanke på markedsføring, legger han til.

Dobbelt så stor plass

På den nye lokasjonen har Fana Sparebank fått dobbelt så stor plass, romsligere inngangsparti fra Ankerhagen, og flere stillerom. Kontoret er utformet for inntil 16 arbeidsplasser med møterom/kantine, som også vil bli benyttet til kundearrangementer, seminarer og foredrag.

Les også

Meny