Ny 3-årig sponsoravtale på plass. F.v: Dan Christensen (Sotra Sportsklubb), Janne Havneraas (Sparebanken Vest), Rune Straume (Sparebanken Vest) og Pål Johannessen (Eiendomsmegler Vest). Foto: Sparebanken Vest

Banken punger ut

edit today

Det var tre fornøyde parter som nylig signerte en treårig hovedsponsorkontrakt mellom Sotra Sportsklubb, Sparebanken Vest og Eiendomsmegler Vest. – For klubben betyr en langsiktig avtale som dette mye. Avtaler som dette sikrer klubbens eksistensgrunnlag og bidrar til at vi kan fortsette vår positive utvikling, sier daglig leder i Sotra Sportsklubb Dan Christensen.

– Kommer lokalmiljøet til gode

Han forteller at midlene skal brukes til blant annet kompetansebygging blant trenere, materiell og utstyr og drift av idrettsparken med Sotra Arena. Sparebanken Vest har i en årrekke vært hovedsponsor og synlig på flere av klubbens drakter, men når klubben nå velger ny draktleverandør vil Sparebanken Vest-logoen pryde samtlige av klubbens 1.590 drakter. – Bakgrunnen for at vi ønsker å satse tyngre i Sotra Sportsklubb er at det skjer så mye bra i denne klubben som kommer hele lokalmiljøet til gode. Som en lokal aktør ønsker også vi å være bidragsyter til det, sier avdelingsbanksjef Rune Asle Straume i Sparebanken Vest.

Fylkets største vekstområde

Sotra Sportsklubb har om lag 1.850 medlemmer, hvorav 1.590 aktive. Klubben består av i alt 128 lag som har til sammen 270 trenere. Foruten lag innen fotball, håndball, basketball og Idrettsskolen har også Bjørgvin Bokseklubb nylig blitt innlemmet i Sotra SK. – Ettersom klubbens nedslagsfelt er i det største vekstområdet befolkningsmessig i hele Hordaland, er dette en meget naturlig samarbeidspartner for oss, sier salgsleder Pål Johannessen i Eiendomsmegler Vest.

– En møteplass for alle

Det nye idrettsanlegget på Straume vil i tillegg til treninger, turneringer og landskamper i håndball, også huse store messer. Foruten en splitter ny håndballarena med daglig kafé, tre kilometer turstier og sandvolleybane er det nå under bygging en stor, innendørs fotballhall. Fotballhallen skal ferdigstilles før Norges største årlige oljemesse Offshore Technology Days (OTD) i oktober. Det planlegges også konserter og musikal-oppsetninger i de nye hallene. – Alle partene i denne avtalen har sentrale roller i lokalsamfunnet og et tett samarbeid vil kunne legge til rette for vekst og næringsutvikling. Vi ser frem til å videreutvikle denne møteplassen for alle aldre og virksomheter, uttaler Christensen og Straume i en pressemelding.

Les også

Meny