Bergen Group AAK jakter for tiden etter gode fjellklatrere med solid fagkompetanse.

Bergen Group AAK trenger flere fjellklatrere

edit today

Bergen Group AAK AS er blitt tildelt kontrakt med AF Offshore Decom AS på levering av tjenester i forbindelse med riving og demontering av topside-installasjoner på Ekofisk-feltet, ifølge en pressemelding.

Avtalen gjelder for perioden 2017-2018, som gjør at Bergen Group AAK vil få en rekordhøy offshore-aktivitet gjennom vinteren.

− Bergen Group AAK har mange års erfaring med å levere tjenester til offshore-prosjekter, som stiller store krav til avansert tilkomstteknikk. De siste årene har vi i tillegg arbeidet målrettet med å sikre oss en posisjon inn mot både landbaserte oppdrag og oppdrag knyttet til fjerning av offshore-installasjoner.  Det er derfor ekstra gledelig for Bergen Group AAK å bli valgt som (under-)leverandør på det omfattende prosjektet med fjerning av Ekofisk-installasjoner, sier Torgeir Nærø, administrerende direktør i Bergen Group AAK AS.

LES OGSÅ: Bergen Group kjøper AAK Energy Services

Vil ansette flere

Bergen Group AAK skal levere tjenester innen sveis, mekanisk og inspeksjon, samt andre relevante fag.

− Nå vil AAK styrke hovedkontoret på Straume og jakter for tiden etter gode fjellklatrere med solid fagkompetanse, opplyser Øyvind Risnes, konserndirektør organisasjon og samfunnskontakt i Bergen Group ASA, til Vest Næringsråd.

AAK har totalt 60 ansatte, mens det er totalt over 200 ansatte i konsernet. Nøyaktig hvor mange de kommer til å rekruttere er ikke kjent.

− AAK har et spennende vekstpotensiale og denne kontrakten på Ekofisk-feltet er en bekreftelse på det, sier Risnes.

Økt interesse for AAKs tjenester

I løpet av våren har Bergen Group AAK opplevd at det er en økt interesse for deres tjenester innenfor nye markedsområder.

− Blant annet har vi klart å posisjonere oss inn mot ulike landbaserte prosjekter, som for eksempel tekniske og sikkerhetsmessig krevende oppdrag i forbindelse med vedlikehold av broer, påpeker Torgeir Nærø.

−  Vårt markedspotensial har forsterket seg ytterligere etter at vi ble en del av konsernet Bergen Group. Her ser vi mulighetene for at vi sammen med søsterselskapet Bergen Group Services kan være konkurransedyktig på ande typer prosjektet både inn mot offshore-prosjekter og på landbaserte oppdrag, legger Nærø til i pressemeldingen.

Les også

Meny