Brannsikrer for 450 mill.

edit today

Sontum Fire & Safety AS har blitt tildelt rammeavtale vedrørende leveranser av produkter og tjenester relatert til brannteknisk utstyr på alle Statoil sine installasjoner offshore samt alle landanlegg.

Avtalen har en varighet på 5 år, samt opsjoner på til sammen 6 år. Kontrakten vil gjennom avtaleperioden gi Sontum en årlig omsetning på 90 millioner kroner, skriver bedriften i en pressemelding i dag.

Avtalen innebærer service, vedlikehold, modifikasjoner og testing av aktivt brannbeskyttelses utstyr samt leveranser av et vidt spekter av utstyr innen teknisk sikkerhet. Arbeidet vil bli ledet fra Sontum sitt hovedkontor på Ågotnes utenfor Bergen.

– Kontrakten har stor betydning i et utfordrende marked og Sontum er veldig fornøyd med at Statoil igjen har valgt våre løsninger som bidrar til kosteffektive leveranser og produkter med riktig kvalitet sier Audun Hellesøy, Administrerende Direktør i Sontum.

Kontrakten understreker Sontum sin posisjon som den markedsledende aktøren innen vedlikehold av branntekniske systemer på Norsk sokkel, skriver bedriften i pressemeldingen.

Sontum er en del av Align-konsernet som gjennom sine 5 selskaper er en stor leverandør av  løsninger og produkter innen Teknisk Sikkerhet til den internasjonale olje- og gass-industrien.

Les også

Meny