Bygger muskler sammen

edit today

Konsulentselskapet Knowit ble fra 1. januar majoritetseier i design- og kommunikasjonsselskapet Colours. Sammen danner de Norges sterkeste design- og kommunikasjonsmiljø med fokus på havnæringene (offshore oil & gas, shipping og havbruk).

Ekspertise

Digitaliseringen er en sentral driver for forretningsinnovasjon i havnæringene og det vil påvirke hvordan disse næringene skaper sine verdier, arbeider og kommuniserer på. Med et sterkt kommunikasjons- og kreativitetsmiljø, kombinert med en solid teknologisk muskel, er Knowit og Colours en kraftfull match, heter det i en pressemelding fra Colours.

– Med Colours om bord sikrer vi oss ”industry knowhow”, nettverk og spisskompetanse innen disse viktige næringene på Vestlandet. Vi ser også frem til å få flere dyktige folk med på laget, både innen forretningsutvikling, strategi, design og kommunikasjon, sier adm. direktør Henrik LieNielsen i Knowit Norge.

Colours har 27 medarbeidere i Bergen, Oslo og Stavanger, og disse blir nå en integrert del av Knowits voksende stab som har passert 450 medarbeidere i Norge og som alle jobber i skjæringspunktet mellom kreativitet, teknologi og strategi.

Nye muligheter

For Colours innebærer det nye eierskapet helt nye muligheter til å levere forretningskritisk teknologi og digitale løsninger til sine kunder, samtidig som kapasiteten innen forretningsrådgivning og kreative leveranser forbedres kraftig, skriver selskapet.

Fagområdene Expo/utstillingsdesign, samt film/3D skilles ut i egne selskaper og drives videre av tidligere Colours-ansatte. Etter disse strukturelle endringene vil Colours fortsette å tilby sitt brede leveransespekter som del av Knowitkonsernet.

Solgt til svenskene

Fra 1. januar overtok svenske Candidator AB Knowits datterselskap, IT-selskapet Knowit Services AS. De rundt 30 ansatte er nå en del av det svenske selskapets stab på 150 ansatte. Bortsett fra eierskifte og navnebytte, medfører ikke dette noen endringer, opplyser Knowit.

Les også

Meny