Det lønner seg å delta på VNR-treff

edit today

Det kan være lukrativt å delta på VNRs arrangementer. Det fikk de rundt 60 deltakerne på strategiseminaret i samarbeid med EY i Sotra Arena i går erfare da det vanket en overraskelse.

Alle deltakerne på fagseminaret om strategi, vekst og utvikling i samarbeid med EY ble lovet inntil to gratisbilletter hver til «superlørdagen» 5. mars i Sotra Arena da Christensen holdt sitt innlegg om hvordan Sotra Sportsklubb har jobbet for å utvikle idrettsanlegget.

Se presentasjonene fra seminaret her

– Jeg tok en råsjans på at håndballforbundet ville gi bort noen billetter, og det ville de, sier Dan Christensen, leder for Sotra Sportsklubb.

Håndballstjerner

To av seriekampene i håndball skal spilles på Sotra denne dagen, Fyllingen og Tertnes Elite. Det blir landskampstemning i regionens storstue, lover seksjonsleder Trygve Johnsen i Norges Håndballforbund Region Vest.

– Det blir fullt program med stil. Vi pakker arrangementet inn i en «landskampramme» med full pakke. Dette er en fin mulighet til å få se nasjonale håndballtopper i aksjon, det er ikke hverdagskost i Sotra Arena, sier Johnsen.

Håndballskolen er allerede fullbooket, men det blir hoppeslott og masse aktiviteter for store og små i sal 3 hele dagen.

Ildprøven

– For Sotra Sportsklubb blir dette den store testen på hvor godt vi kan være vertskap for en landskamp. Vi skal gjennomføre som om det var en landskamp og håper at vi klarer å fylle hele hallen, sier Christensen.

Sotra Arena har 3.200 sitteplasser og billetter kan kjøpes på TicketCo.

– Håndball til folket

– Vi har valgt å holde en lav, fordelaktig billettpris fordi vi ønsker at flest mulig skal ha muligheten til å få dette med seg – vi vil ha håndballen ut til folket! sier Johnsen.

På strategiseminaret snakket Rikard Ledang og Kenneth M. Øvretvedt, begge senior managere i EY,  om hvilke «drivere» som må være på plass for å kunne legge en klar og tydelig strategi i bedriften – og hvilke som må være på plass for å nå målene.

Verktøyet som ble presentert kalles EY Growth Navigator og er et resultat av 30 års arbeid med vekstselskaper gjennom kåringen «EY Entrepreneur Of The Year».

 

Les også

Meny