Fikk sekssifret jubileumsgave

edit today

Gaven ble overrekt VNR-sjefen av administrerende direktør Jan Erik Kjerpeseth i Sparebanken Vest under Vest Næringsråd sin Høstfest på Panorama Konferansehotell i går. Høstfesten samlet opp mot 200 deltakere.

– Gratulerer så mye med 25-årsdagen, sa Kjerpeseth og overrakte sjekken.

– For en gangs skyld er jeg stum. Pengene skal bli brukt med vett, sa Aarsand med en stor takk.

Mer aktivitet = mer butikk

Pengegaven betyr at vi kan skape et enda bedre tilbud til medlemmene våre, som igjen vil bidra til mer næringsutvikling og bedre lønnsomhet for den enkelte medlemsbedrift, kommenterer VNR-lederen.

– I ti år har vi bidratt med 2,5 millioner kroner til Sparebanken Vest – VNR-fondet, og vi skal fortsette å gjøre en forskjell i denne regionen også i fremtiden, sa Kjerpeseth.

Ros til VNR

Også Sund kommune ønsket å gjøre stas på 25-års jubilanten, med blomsteroverrekkelser og godord.

– Vi setter stor pris på at Vest Næringsråd skaper aktive møteplasser i regionen vår. Den jobben dere gjør her har stor verdi, sa Sund-ordfører Kari-Anne Landro (H).

Tidligere ordfører, nå Stortingsrepresentant, Ove Bernt Trellevik (H) fulgte opp med å invitere VNR til å ta en tydeligere posisjon politisk.

– Kom til Oslo og la oss samarbeide om å sette dagsorden, både når det gjelder samferdsel og andre ting som kan komme denne regionen til gode, sa Trellevik med sterk oppfordring.

Les også

Meny