NY DAGLIG LEDER I VNR: 1. november overtar Hennning Hauso stafettpinnen fra Per C. Aarsand.

Henning er på plass i Vest Næringsråd

edit today

Henning Hauso hadde sin første arbeidsdag i VNR fredag 1. september, og er allerede godt i gang med å fase seg inn i virksomheten.

− 1. november overtar jeg stafettpinnen fra Per, og det vil være nyttig å få en temperaturmåling på hva dere mener om dagens virksomhet i VNR – og ikke minst om dere har innspill til fremtidige prioriteringer. VNR vil fortsatt være en viktig møteplass, men endringene i samfunnet krever at vi vil måtte bruke mer tid og ressurser på næringspolitiske tema og saker, sier Hauso.

Det er nå sendt ut invitasjon til alle medlemmene om å delta i VNRs nye medlemsundersøkelse.

− Denne medlemsundersøkelsen er svært viktig for Vest Næringsråd og vi håper at mange tar seg tid til å svare, oppfordrer Per C. Aarsand. 

LES OGSÅ: Henning Hauso blir daglig leder i Vest Næringsråd

Din mening er viktig for oss

Det er gått noen år siden forrige medlemsundersøkelse, og Vest Næringsråd trenger medlemmenes bistand til hva dere mener vi skal bruke tid og ressurser på i fremtiden.

− Kommunesammenslåing, Sotrasambandet og fokus på lokalisering av viktige industrivirksomheter, vil også kreve at vi evner å samarbeide tett med andre næringslivforeninger, forskning og læringsinstitusjoner. Jeg tror uansett at vi må tilstrebe å holde hendene på rattet lokalt på de viktigste sakene, forteller Hauso.

Resultatene fra undersøkelsen vil bli fulgt opp med en begrenset kvalitativ undersøkelse hvor vi intervjuer noen av medlemmene  i løpet av høsten. Endelig resultater vil bli presentert på et medlemsmøte og være viktige føringer inn mot neste års strategiprosess i VNR.

−  Jeg gleder meg over å være i gang og ser frem til å møte de fleste av dere enten her i Gründerparken, eller ved at Per og jeg kommer på besøk, sier Hauso.

Les også

Meny