– Her blir det full avslapping

edit today

Nyheten om at 70- og 80-tallets store countryband Bellamy Brothers skal være trekkplaster når hotellet åpner sin nye storsal 8. august, kom på bransjetreffet til VNR Handel & reiseliv i formiddag. Konserten er i samarbeid med Scandinavian Entertainment Service.

– Vi har med jevne mellomrom hatt populære konserter med etablerte Norges-artister. Når vi i august åpner storsalen vil vi gjøre det med et smell. Legendariske Bellamy Brothers er verdensberømte og vi håper å selge opp mot 1000 billetter til denne kvelden, sier hotelldirektør Ole Martin Opitz på Panorama.

I storsalen kan det dekkes til 650 personer på runde bord og sammen med en mindre flerbrukshall i underetasjen, utgjør det et netto messeareal på nesten 1000 kvadratmeter.

Nytt navn, ny profil

– Vi tar bort konferanse fra hotellnavnet fordi det virker begrensende på privatmarkedet. Panorama hotell & resort er mer dekkende for det vi tilbyr etter oppgraderingen, sier Opitz, som viste et tjuetalls deltakere rundt på byggeplassen.

Den nye relaxavdelingen åpner allerede 15. mai med en rekke inne- og utendørsfasiliteter.

– Her blir det liggestoler med «sol» i taket, uten de farlige UV-strålene som finnes i solarium. Man blir faktisk brun og solen kan programmeres til å simulere både soloppgang og solnedgang. Vi tror det blir fantastisk å ligge her under solen og se på havutsikten mens sjøen pisker mot vindusruten, sier Opitz til begeistrede tilhørere.

Naturen tett på

På utsiden kan man benytte de varme jacuzzi-ene eller ta en tur i badstuen.

– Her kommer en glasskube med trimrom: to tredemøller, tre sykler og manualer. Vi vet at et treningsrom er et etterlengtet tilbud, sier han.

Videre gikk turen ned til de nye rorbuene som er solgt til private, med tanke på tilbakeleie til hotellets gjester. Standarden er den samme som på hotellet og leilighetene er fullt utstyrt etter Panoramas føringer.

Det er i tillegg solgt 24 hyttetomter. Med sandstranden like ved, blir dette et tilbud som vil være spesielt attraktivt for barnefamilier og grupper, mener hotellet. Panorama, tidligere Norlandia Marsteinen Hotell, har i dag 57 hotellrom og 6 møterom, og er i gang med sitt femte driftsår etter at hotellet ble restaurert.

– I høysesongen kunne vi solgt ut hotellet tre ganger. Med rorbuene og hyttene øker vi kapasiteten  og gjør oss mer attraktive for større grupper i bedriftsmarkedet også, sier Opitz.

Ønsker lokale leverandører

Panorama har et utstrakt samarbeid med Sotra Villmarksenter, som presenterte seg for VNR Handel & reiseliv, og tilbyr teambygging-pakker til bedriftene som benytter seg av hotellet. Dette er svært populært.

– Vi ønsker å knytte til oss enda flere leverandører av opplevelser, for å tilby gjestene våre noe unikt. Vår profil er knyttet mot havet og vi ønsker å tilby gjestene våre havnære opplevelser, sa hotellsjefen med en invitasjon til de fremmøtte.

– Det er viktig for oss at de tjenestene vi formidler er forutsigbare og enkelt å gjennomføre. Logistikken og det praktiske må være på plass, sa Opitz.

Fokuset på kortreist mat av høy kvalitet skal spisses ytterligere og Opitz benyttet også anledningen til å invitere lokale mataktører til å ta initiativ til et samarbeid.

Les også

Meny