Her er det lange ventelister for å ro

By 20/02/2019Nyheter
I januar startet Sprek og Blid Straume opp PT-gruppetimer med Skillrow. Nå står folk i kø for ro!

− Dette er det mest populære tilbudet vi har. Folk er superfornøyd og det gir fantastisk god trening, forteller Benedicte Bjelland, daglig leder for Sprek og Blid Sotra.

Treningssenteret er det eneste i regionen som tilbyr rotimer med Skillrow. På Straume har de åtte romaskiner fra Technogym, og timene med personlig trener går en formiddag i uken og to kvelder. Da er det ofte lange ventelister.

− Treningen er perfekt for de som har problemer med knær og som ikke kan sykle eller løpe. Det er meget effektiv form for trening, påpeker Bjelland.

Ro-konkurranse for Vest Næringsråd

Tirsdag 19. mars klokken 17:00 har medlemmer i Vest Næringsråd mulighet til å prøve Skillrow helt gratis. Det er kun åtte plasser, så her gjelder det å være rask!

Ro-timen varer i 40 minutter.

−  PT vil opprette konkurranse mellom roerne og gi personlig og motiverende coaching! Dette er den beste treningen for kropp og sjel, forteller Bjelland.

  • Skillrow heter den nyeste treningsformen til Sprek og Blid Sotra. Her kan du se på en skjerm, samarbeide og konkurrere med åtte deltakere.
  • I taket er det stilig belysning som skal påvirke din intensitet under treningsøkten.
  • SKILLROW: Benedicte Bjelland (daglig leder Sprek og Blid Straume) og Rikard Toft Ledang (daglig leder Vest Næringsråd)
    Tirsdag 19. mars kan medlemmer i Vest Næringsråd teste ut Skillrow gratis med personlig trener. Timen begynner klokken 17 og varer i 40 minutter.

Author Silje Ulveseth

Flere nyheter av Silje Ulveseth

Leave a Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Bli en mester i krisehåndtering
MENY
Vest Næringsråd
X