SKILLROW: Benedicte Bjelland (daglig leder Sprek og Blid Straume) og Rikard Toft Ledang (daglig leder Vest Næringsråd)

Her er det lange ventelister for å ro

edit today
I januar startet Sprek og Blid Straume opp PT-gruppetimer med Skillrow. Nå står folk i kø for ro!
[divider line_type=»Full Width Line» line_thickness=»1″ divider_color=»default»]

− Dette er det mest populære tilbudet vi har. Folk er superfornøyd og det gir fantastisk god trening, forteller Benedicte Bjelland, daglig leder for Sprek og Blid Sotra.

Treningssenteret er det eneste i regionen som tilbyr rotimer med Skillrow. På Straume har de åtte romaskiner fra Technogym, og timene med personlig trener går en formiddag i uken og to kvelder. Da er det ofte lange ventelister.

− Treningen er perfekt for de som har problemer med knær og som ikke kan sykle eller løpe. Det er meget effektiv form for trening, påpeker Bjelland.

Ro-konkurranse for Vest Næringsråd

Tirsdag 19. mars klokken 17:00 har medlemmer i Vest Næringsråd mulighet til å prøve Skillrow helt gratis. Det er kun åtte plasser, så her gjelder det å være rask!

Ro-timen varer i 40 minutter.

−  PT vil opprette konkurranse mellom roerne og gi personlig og motiverende coaching! Dette er den beste treningen for kropp og sjel, forteller Bjelland.

[divider line_type=»No Line»][nectar_btn size=»jumbo» button_style=»regular-tilt» button_color=»Accent-Color» icon_family=»none» url=»https://www.vnr.no/events/gratis-bedriftstrening-bli-med-pa-ro-konkurranse/» text=»MELD DEG PÅ RO-KONKURRANSE 19. MARS»][divider line_type=»No Line»]

[metaslider id=»19116″]

Les også

Meny