Her skal ledere kurses

edit today

Les mer og meld deg på her!

Helt i sjøkanten på Våge skal ledere fra VNRs medlemsbedrifter få det de trenger av påfyll for å håndtere lederrollen på en best mulig måte.

Etterspurt

– Et lederforum har vært etterspurt av medlemmene lenge og det er på høy tid at vi nå får realisert dette. Vi vet fra tidligere undersøkelser at effektive dagsamlinger i nærmiljøet er det medlemmene ønsker og det skal de nå få, sier VNR-leder Per C. Aarsand, som selv kommer til å være tilstede på alle samlingene

Han legger til at godt lederskap kanskje er viktigere enn noen gang, i en tid preget av omstilling og endring i mange bransjer.

«Pitstop» er et lederutviklingsprogram som er skreddersydd for regionen Sotra/Øygarden. VNR har inngått en avtale med Vekst Partner, som skal stå for det faglige innholdet i 2015: 3 «Pitstop»-samlinger i vår og 3 i høst.

Bedriftslederne kan delta på en eller flere samlinger. Den første samlingen blir allerede 10. mars.

Refleksjon, relasjon og rekreasjon

– «Pitstop» skal være en lokal ladestasjon for ledere. Mange lederkurs gir en god vitamininnsprøytning, vi har i tillegg et stort fokus på å sette i gang prosesser som gir varige resultater for den enkelte lederen i den enkelte bedrift, sier kursholder Annette Lilletvedt.

Gjennom faglig innhold, gruppearbeid og individuell oppfølging skal hver enkelt deltaker settes i stand til å implementere sin nye kunnskap på arbeidsplassen.

– Personer som allerede er i en lederrolle eller har ledererfaring vil nok ha størst utbytte av «Pitstop», men det kan også være aktuelt for arbeidstakere som skal over i en lederrolle eller ønsker det på sikt, sier Lilletvedt.  Hun har bakgrunn fra militæret, politiet og privat næringsliv – 10 år som leder og med lederutvikling i 15 år.

– Vi er med

IT-selskapet Acos i Straume Teknologisenter har benyttet seg av Vekst Partners «mobile Pitstop» og har hatt samlinger for sine ledere i egne lokaler.  Det har gitt mersmak, og samtlige av bedriftens toppledere og mellomledere er påmeldt til de faste Pitstop-samlingene i regi av Vekst Partner og VNR.

– Pitstop viser seg å være en effektiv og smart måte å lade batterier på i en hektisk lederhverdag. Vi gleder oss til nye runder med god faglig input, nyttige erfaringsutvekslinger og kreative øvelser som vil være med å styrke lederne i deres viktige rolle i vår bedrift, sier Bent Inge Storheim, daglig leder i ACOS.

Les også

Meny