Hjelp Nest-Sotra United til Portugal

edit today

Nest-Sotra United er et fotballag for funksjonshemmede, som har holdt på siden 2007. Nå planlegger fotballaget nye eventyr i Portugal i juni, men trenger din hjelp for å virkeliggjøre planene.

− Vi mangler 10.000 kroner for å få det til. Vi har et budsjett på 225.000 kroner, hvor spillerne dekker sine egne utgifter. Det vi trenger hjelp til å dekke er utgiftene til trenere og ledsagere, slik at dette ikke blir en ekstra kostnad for spillerne, sier Tove Iren Vindenes, trener for Nest-Sotra United og klubbutvikler inkludering funksjonshemmede i NFF Hordaland.

LES OGSÅ: Nest-Sotra United tok bronse i OL

Hjelp til å dekke ledsagernes reiseutgifter

De aller fleste utgiftene er blitt dekket via et spleiselag mellom næringslivet, kommunen og klubben. Likevel mangler det fortsatt noen tusenlapper for at budsjettet skal kunne gå opp.

Det begynner å haste siden flybillettene skal betales i slutten av april og turen er i juni.

− Vi spør bare om hjelp når vi trenger det. Fem av spillerne våre har behov for tett oppfølging av ledsagere, forklarer Vindenes.

Nest-Sotra United drar på treningsleirer en gang hvert 2. år, hvor også sist tur gikk til Portugal.

− Det var litt av en fantastisk tur. Vi var totalt 155 reisende, der 75 av dem var spillere, og det sier litt om hjelpebehovet for å i det hele tatt kunne dra på en slik tur, forteller Vindenes.

På årets tur er det 12 ledsagere som reiser med, og det er de som Nest-Sotra United trenger hjelp til å dekke kostnadene til.

PORTUGAL 2014: Nest-Sotra United deltok på HFKs Treningsleir og Turnering i Portugal sammen med 5 andre Stjernelag fra Hordaland.

PORTUGAL 2014: Nest-Sotra United deltok på HFKs Treningsleir og Turnering i Portugal sammen med 5 andre Stjernelag fra Hordaland.

LES OGSÅ: Klar for OL – kom i mål med innsamlingen

En viktig reise for spillerne

Deres erfaring fra Special Olympics er at en slik reise kan ha stor betydning i hverdagen til spillerne.

− Det er nettopp derfor vi ønsker å gi nye og gamle spillere denne helsefremmende opplevelsen, påpeker treneren.

Ønsker du å bidra? 

Kontonummer til Nest-Sotra United er: 1503.61.38219

Alle som bidrar blir profilert på lagets nettside, www.nestsotraunited.no.

Les også

Meny