OTD-STAND: Vinneren av workshopen i Bergen 19. september får stand plass på DNB sin stand på OTD2016 Bergen.

Jakter på Norges mest lovende gründer innen olje og gass

edit today

DNB og OTD ønsker å løfte frem landets beste gründere innen olje- og gassindustrien.

Dette gjør de ved å arrangere gratis workshop i Norges fem største byer – Oslo, Bergen, Stavanger, Trondheim og Kristiansand.

På «OTD Techlab workshop» får gründere tips til hvordan de kan komme seg raskt ut i markedet med et attraktiv produkt. Avslutningsvis vil det bli mingling med investorer og rådgivere fra Innovasjon Norge og DNB.

I løpet av de fem arrangementene skal det bli rekruttert 10 selskaper som får «Golden Ticket» og gratis standplass på Norges største årlige oljemesse, OTD2016 Bergen.

− Vi tilbyr gründere vårt nettverk og skaper en arena og møteplass for potensielle kunder og investorer, sier Erlend Waaler, oppstartslos i DNB, avdeling Vestlandet.

Hvem kan søke?

Gründere, tidligfaseselskaper og spinoffs innen olje og gass kan søke.

− Vi er på jakt etter de beste ideene innenfor olje og gass. Dette er et helt nytt prosjekt og en god arena å få vist seg frem på, påpeker Waaler.

Mandag 19. september blir det arrangert «OTD Techlab workshop» i Bergen og hittil har det tikket inn 40 håpefulle søkere.

Gratis standplass på OTD er gull verdt.

− Den tekniske verdien på en stand er omtrent 50 000 per selskap, men den virkelige verdien finner du i den arenaen som skapes for gründerne. Gründerne får tilgang til en profesjonelle stand med alt av utstyr og mulighet til å nå ut til mange potensielle kunder, og det er det vanskelig å sette en pris på, understreker Waaler.

Vinnerne av «GOLDEN TICKET» får:

  • Gratis standplass under årets OTD2016 Bergen
  • Presentere sin forretningsidè på scenen i OTD TechLab området
  • Topp 3 får presentere sin forretningsidè på hovedscenen under OTD Tech Talks
  • Tilgang til nettverksarrangementer under OTD2016 Bergen

Klikk her for mer info og søknadsskjema.

Les også

Meny