– Jeg er kjempemotivert 

edit today
Jan-Dagfinn Lund tar over etter Øyvind A. Langedal og blir ny konsernsjef i CCB.

Stillingen som konsernsjef i CCB ble utlyst før jul, som følge av at nåværende konsernsjef, Øyvind Langedal, ønsket nye utfordringer, etter 24 år i CCB konsernet.

– Styret har hatt en evaluering av aktuelle kandidater til stillingen, og det er med stor glede vi konstaterer at den beste kandidaten til å lede CCB konsernet videre, slik vi har prioritert krav og forventninger til en ny konsernsjef, kommer fra våre egne rekker, skriver styreleder Alf Dahl i en pressemelding.

– Tydelig motivasjon

Dahl skriver videre at styret mener Lund har de riktige personlige egenskaper, han har relevant erfaring og kjenner virksomheten og kundene godt, samtidig som han har et sterkt eierskap og en tydelig motivasjon for å utvikle CCB konsernet videre, i samspill med eierne og de ansatte.

– CCB konsernet står foran mange interessante oppgaver og forretningsmuligheter, og vi skal være en pådriver i «det grønne skiftet”, samtidig som vi skal ha fokus på sikre operasjoner, lønnsomhet og forbedringsarbeid, skriver styrelederen.

– Jeg gleder meg

Jan-Dagfinn Lund er i dag adm.dir. i Coast Center Base AS. I sin nye stilling vil han få et formelt ansvar som konsernsjef i CCB Holding AS, Adm.dir. i KS CCB (eiendomsselskapet) og Adm.dir. i Coast Center Base AS.

– Jeg gleder meg stort. Jeg er kjempemotivert og ydmyk for den tilliten jeg har fått. Jeg skal gjøre mitt, sammen med alle de ansatte, for å få dette konsernet til å være på sitt beste, sier Lund til Vestnytt.

Lund starter i sin nye rolle som konsernsjef så snart det er praktisk mulig.

Les også

Meny