- Vi skal nok bli ferdig til åpning, sier salgs- og markedssjef Ole Martin Opitz.

Konferansehotellet tar form – åpner neste uke

edit today

Etter to år med ombygging av gamle Norlandia Marsteinen Hotell, nærmer det seg åpning av Panorama Konferansehotell. 1. mars åpner dørene for gjestene. – Her jobbes det nå nesten døgnet rundt for å bli ferdig, sier salgs- og markedssjef Ole Martin Opitz. Det er hektisk aktivitet, og svært mye som gjenstår når VNR får komme inn og ta en smugtitt på det nye hotellet halvannen uke før nyåpningen. Ombyggingen har kostet 200 millioner kroner. Helt ferdig regner man med at taksten vil komme opp i 250 millioner kroner, forteller Opitz. Konferanser og arrangementer for en tredel av årsbudsjettet er allerede solgt inn.

Inspirert av havet

Hotellnavnet taler for seg – havutsikten er upåklagelig fra alle fellesrommene, og de vestvendte hotellrommene. 15. mars har du anledning til å bli med VNR på lunsj og omvisning på hotellet. Det første som møter deg når du har parkert bilen er en 12 meter høy fontene ved inngangen. Da VNR var innom var ikke fontenen kommet på plass. I resepsjonen blir du møtt av teksten “Velkommen til et møte med havet”. Vegger i massiv stein innenfor resepsjonen tar oss med ut i kystnaturen. – Dette er Tunet vårt, sier Opitz. Det steindekorerte fellesrommet er delt inn i avlukker med navn etter gårdsbygninger som “Eldhuset” og “Potetkjelleren”.

Fleksible fellesrom

– Avlukkene kan brukes til grupperom for konferanser, til servering, eller bare til oppholdsrom for grupper av gjester som ønsker litt mer privatliv enn i de får i de store fellesrommene, forteller Opitz og legger til at man har hatt fleksibel bruk i fokus for fellesrommene. Maritime motiver er som en rød tråd i det ellers så moderne interiøret. Bak dobbelsengen er veggen tapetsert i samme stil – i sterk kontrast til den 42 tommers TV-skjermen på motsatt vegg. Dørskiltene er laget av plater fra en gammel skute. – Suiter har vi ikke, men vi har to de luxe-rom –  dersom sjefen absolutt vil ha noe litt større enn de andre, gliser Opitz. Det er holdingselskapet Marsteinen Holding som eier hotellet, som igjen er eid av Stiftelsen Marsteinen. De samme eierne står bak driftsselskapet Panorama Konsernet AS.

Les også

Meny