Kortreist møte med Sotra og Øygarden

edit today

Smaksprøvene fikk bein å gå på, og folk handlet kortreiste matprodukter over en lav sko under vestlandets største reiselivsmesse, som fant sted 20. – 22. januar. Se bildene! – Vi er utrolig fornøyde med oppslutningen om messen og medieoppslagene vi har fått, oppsummerer prosjektleder Line Steinsland Mosnes i Kysteventyret til vnr.no. Fiskarbondens Marknad fikk maks profilering. Kjøkkensjef og diplomkokk Odd Einar Tufteland på Cornelius erfarer en større bevissthet rundt hvilke mattilbud som finnes i regionen vest for Bergen. – Samtidig blir opplevelser knyttet til mat mer og mer etterspurt, mener han. I tillegg til Cornelius var Urtemakeriet, Glesvær kafe og Mett og God tilstede og serverte mat. Standen var dekorert i en moderne, maritim stil av designerne Siv Støldal og David Harris. Golfbanen på Kolltveit ble profilert på ulike måter. – Hole-in-one-konkurransen var veldig populær både blant små og store, folk ville ikke gå før de hadde klart det, sier Steinsland Mosnes. Les også: Golf, mat og havgap på 24 kvadratmeter Anne Karin Borge fra Åsane var en av dem som besøkte standen til Kysteventyret. – Jeg har en søster som bor på Sotra – det er fantastisk å sitte i stuen hennes og se utover havet. Naturen, havet og det flate landskapet er det mest unike dere har der ute, mener Borge, som har mange års erfaring fra et reisebyrå. – Cruiseturistene har en svært tilmålt tid i Bergen, likevel velger de å bruke tid på å kjøre buss til Hardanger. De kan like gjerne dra vestover, nærheten til havet er en opplevelse i seg selv, mener Borge.

Les også

Meny