– Målet er å røske opp i hodene deres

edit today
Du skal ikke se bort fra at han har tryllet både på scenen og inne i hjernen din når foredraget er ferdig. 14. november kan du høre en av Sveriges fremste foredragsholdere på nettverkstreff på Brann Stadion.

Der får du gratis middag, omvisning og et morsomt, inspirerende og tankevekkende møte med Eric Thyrell.

For hvis du ser for deg et PowerPoint-basert foredrag, kan du bare glemme det. Thyrell kommer ens ærend til Bergen for å inspirere Kremmerplassen og Vest Næringsråd – bare i form av seg selv, og sin finurlige, fengende fremføring som får deg til å tenke.

Og kanskje handle.

Kjeftesmelle med kjærlighet

– Jeg er ingen psykolog, men jeg er god på å være en kjærlighetsfull kjeftesmelle, på en lettfattelig og morsom måte. Jeg kommer ikke til å vifte med pekefingeren, men jeg vil vekke folk og minne dem på hva de bør fokusere på, sier han.

I 13 år har Eric Thyrell overlevd som foreleser. Det takker han bakgrunnen fra mange ulike bransjer. Ikke minst sceneerfaringen. Han er vokst opp med show, musikk og teater. Fra han var åtte år gammel sto han på scenen med store svenske film- og teaterpersonligheter.

– Da jeg fikk muligheten som foreleser hadde jeg god hjelp fra akkurat den bakgrunnen, forteller han.

Nå er han en av to foredragsholdere i Sverige som har mottatt den høyeste utmerkelsen «Diamond speaker» fra verdens største rating-system for talere: Speakerrating.com. Han er også for andre år på rad inne på listen over de mest populære foreleserne i vårt naboland.

– Passer for alle som puster!

Foredraget «Våga tänka stort» ble skapt som følge av alle endringene i liv og arbeidsliv for noen år siden.

– Det er omstilling overalt! Det er så mye som skjer i verden! Vi har behov for å snakke om dette. Jeg er ingen ekspert, men jeg er god til å snakke om to ting som hindrer oss i å nå våre mål: Vedtatte sannheter og frykt, forteller han.

På møtet på Brann Stadion krever han av seg selv et fengslende foredrag som er morsomt å høre på. Og så lover han et triks eller to.

– Jeg viser av og til noen triks for å forklare noe. Ellers vil jeg bare inspirere og gi dere noen verktøy som røsker litt i hodene til folk.

– Hvem passer dette foredraget for?

– Det passer for alle som puster. Det handler om livet. Vi går alle gjennom utfordringer der vi må håndtere frykt og vedtatte sannheter, svarer Eric Thyrell.

Les også

keyboard_arrow_up