Mest lest i 2013

edit today

Tenk deg at alle innbyggerne i Fjell kommune besøkte nettsiden til Vest Næringsråd en gang i løpet av fjoråret. Det var omtrent samme antall unike brukere på vnr.no i 2013. Gründerhistorien til Jan-Ove Torsvik og Tommy Kroken i Max Resultat var den mest leste artikkelen på vnr.no i 2013, og ble delt mer enn fem hundre ganger på Facebook. På en god andreplass ligger omtalen av hurtigbåtplanene mellom Bergen og Ågotnes, også den skapte stort engasjement i sosiale medier, med over 250 delinger. På tredjeplass over mest leste artikler er en forhåndsomtale av Ågotnesmessen.

– Gode tall

Tallet har økt fra 12.800 unike brukere i 2012, til 23.300 i fjor. Hele 42.100 besøk ble registrert på vnr.no i fjor, en dobling fra året før. – Disse tallene er kjekk lesning for Vest Næringsråd. Det viser at vår satsing på nett er riktig, og at næringslivsnyheter er etterspurt lesning, sier VNR-leder Per C. Aarsand. En spørreundersøkelse gjennomført blant medlemsbedriftene i 2013, avdekket at redaksjonelt innhold på vnr.no er blant tiltakene medlemmene ønsker at VNR skal prioritere – og at nettopp gründerhistorier er det medlemmene vil lese om.

Henter informasjon

Det viktigste er likevel å få ut informasjon til medlemmene om VNRs aktiviteter og engasjement. Både medlemsdatabasen og aktvitetskalenderen har mange klikk. – Dette viser at medlemmene bruker vnr.no aktivt for å orientere seg og hente informasjon som er til nytte i deres arbeidshverdag, mener VNR-lederen.

Unge brukere

Den største gruppen av brukere er i alderen 25 – 34 år. En av tre hører til denne gruppen. Andelen kvinner og menn er omtrent den samme, 54 prosent av brukerne er menn. Tallene for 2013 viser at 93 prosent er norske brukere, resten er trolig forretningsreisende. Trafikken fra utlandet kommer hovedsakelig fra UK, USA og Sverige.  

Mest lest i 2013 – topp 20

 1. – En fordel at vi er striler
 2. Her kommer hurtigbåtkaien
 3. Ågotnesmessen: her er utstillerne
 4. Fjell Industries solgt til Stavanger-gigant
 5. Rørt landslagssjef om Sotra Arena
 6. Disse kjempet om tittelen Årets Bedrift
 7. Spiller seg til jobb i oljen
 8. Årets Bedrift: Telle Gruppen
 9. Elektrokjempe bygger seg opp på Sotra
 10. Fisk til folket
 11. Nå blir det virkelig
 12. Tar OTD hjem til Sotra
 13. Tjener penger på din svette
 14. Best på gravet laks i Norge
 15. Se bildene fra Ågotnesmessen
 16. Her er det nye VNR-styret
 17. Rigg på nært hold
 18. Se nybygget til Sartor Maskin
 19. Alt har gått som en drøm
 20. Se bildene fra Høstfesten

       

Les også

Meny