Mette Syljeset Haugen (f.v) og Catharina F. Troye, i Falck Nutec.

Nettverksbygging i en sosial setting

edit today

Hektiske messedager i Stavanger er over, kostbare stands er pakket ned og med tilbake i koffertene er verdifulle visittkort som er utvekslet. Med stemningen fra Oktoberfesten friskt i minnet tar man fatt på etterarbeidet. Det er nå man skal høste fruktene av Offshore Technology Days 2011.

– God messe

– Jeg synes det har vært en veldig god messe, vi har hatt masse besøk helt siden vi åpnet i dag. Det har vært fullt på standen hele tiden og vi har møtt mange nye, potensielle kunder, sier Catharina F. Troye, Key Account Manager i Falck Nutec, til vnr.no etter at første messedag er overstått. Falck Nutec har rundt 30 ansatte i Sund. Les også: Slår besøksrekorden første dag Troye mener at det å se og bli sett er en åpenbar effekt av messen. – I tillegg utvider man relasjonene med eksisterende kunder, og knytter nye relasjoner. Men kveldsarrangementene er vel så viktige, da er det gjerne lettere å få kontakt. Har man ledd sammen med noen er det enklere å sende en mail eller ringe dem og si “takk for sist, skulle vi tatt en prat?”.

Stjernegalleri

De store artistnavnene kom på løpende bånd under Oktoberfesten: Tommy Steine, girlpower med Bertine Zetlitz, Marion Ravn, Lise Karlsen og Wenke Knutson, De Lillos og Queen Tribute Band. Atmosfæren var alt annet enn formell – et ideelt sted for nettverksbygging. – Dette er en mulighet til å møte kunder ansikt til ansikt, samt knytte nye relasjoner med konkurrenter – det kan også være nyttig, sier Egil Holgersen i Fluid Control, som har sin serviceavdeling på Ågotnes. Norwegian Piping, som holder til i Straume Næringspark, var også representert med egen stand på OTD. – Først og fremst er det viktig å være til stede. Det er også en effektiv måte å treffe mange potensielle kunder på kort tid. Effekten er vanskelig å måle, men man får nye kontakter og det vil nok gi resultater over tid, sier Salesengineer Knut Espen Eltvik. Se flere bilder fra OTD 2011

Les også

Meny