Norengros er størst i Norge på forbruksvarer – onsdag åpner de butikk på Straume. Butikkleder Sissel Brusdal Solhaug.

Norengros satser med butikk på Straume

edit today

Onsdag 15. februar åpner Norengros i Ekkobygget på Straume. Norengros er en landsdekkende kjede av 13 bedrifter med lokale eiere. Bergensbedriften er totalleverandør av forbruksvarer til næringslivet, og holder til i Arna. Norengros har fra før en del kunder fra Sotra og Øygarden – nå vil de kapre flere, og gjennom butikken på Straume håper de dessuten å få innpass i privatmarkedet. – Her på Straume ser vi et helt annet potensial, sier butikklederen.

Vil ha en bit av kaken

Butikken på Sotra er den første «ordentlige» butikken, men langt fra den siste. Innen 2015, er målsetningen å åpne fem butikker i bergensområdet, forteller hun. Salgssjef Stig Larsen utelukker ikke at flere av butikkene kan havne på Sotra. – Markedet er stort med mange nye bedrifter, og området er stort. Vi ønsker å knytte til oss flere bedrifter her, og Vest Næringsråd blir en viktig arena for oss når det gjelder å bli mer synlig, sier Larsen til vnr.no. Norengros kjøper inn store kvantum, og kan dermed tilby rimelige forbruksvarer innen renhold, emballasje, kontor og data, medisinske forbruksvarer og andre varer som kaffe og sjokolade. De nye, velegnede butikklokalene på Straume gir også mulighet for å prøve ut interessen for kontormøbler.

Alt til arbeidsplassen på ett sted

– Butikken kan bli et godt tilskudd til næringslivet i regionen, bedriftene kan enkelt og raskt få tak i varer. Mange små og mellomstore bedrifter handler litt her og noe der, de kan spare penger på å handle alt på ett sted, mener Larsen. Han viser til at selv de aller minste bedriftene har behov for forbruksvarer, og påpeker at hver bedrift i gjennomsnitt bruker en tusenlapp årlig på kontormateriell etc. til hver av sine ansatte.

Les også

Meny