Strømmegruppen jobber i disse dager med en "spudpipe", på oppdrag for AGR.

Nytt år med nye eiere

edit today

Sist uke kom meldingen om at industribedriften Strømme Group AS er kjøpt opp av Mento AS. Strømmegruppen vil fortsette i eksisterende lokaler i Bildøybakken som selvstendig selskap i Mentogruppen, med Yvonne Torgersen i spissen. – Dette har gitt oss finansiell trygghet, og en ny positiv giv. Nyheten har blitt godt mottatt både av ansatte, kunder og leverandører, sier Torgersen til vnr.no.

Mekaniske tjenester

Ingvald Strømme grunnla Strømmegruppen i 1969, og overlater nå videre utvikling av livsverket til Mento. Selskapet er i dag en totalleverandør av mekaniske tjenester til offshore- og onshore-kunder i regionen. De har i dag 30 ansatte og omsatte i 2009 for 36 millioner kroner. – Det har vært viktig for meg at det er en industriell aktør som overtar roret, sier Strømme i en pressemelding. Finanskrisen gikk hardt ut over mange bedrifter, deriblant Strømmegruppen. Et tøft marked, lave priser og knallhard konkurranse i regionen har gitt dem store utfordringer. 2011 blir på mange måter et nytt kapittel for bedriften.

– Et viktig år

– Vi har måttet nedbemanne tøft i perioden, men det har kommet noe godt ut av det. Vi har en annen organisasjonsstruktur, og jobber mer effektivt og konsentrert mot kunden, med fokus på det vi er best på – totale mekaniske løsninger, sier Torgersen. Hun legger til at et nytt styre, stabil arbeidskraft og drahjelp fra Mento, vil være positivt for Strømmegruppen i tiden fremover. – Året vi går inn i blir et viktig år. Vi er blitt mer konkurransedyktige, og går et spennende år i møte, sier Torgersen. På VNR sitt medlemstreff 18. januar får du vite mer om Strømmegruppen.

Les også

Meny