ONS gir opp – OTD er i rute

edit today

Nyheten i dag om at arrangørene av ONS Norway har besluttet å legge ned messen på grunn av dårlig påmelding som følge av nedgangstidene i næringen, er et signal om at Norges største industri har store utfordringer. Det sier OTD-general Peter N. Keilen til vnr.no.

Men ikke større enn at de er overkommelige, hevder han.

Merker ikke nedgangen

– Vi beklager at ONS Norway må kaste inn håndkleet. At vi ikke merker den samme nedgangen kan tyde på at vårt samarbeid mot leverandørindustien er riktig. OTD er skapt av og for leverandørindustrien og vi vil holde på vår tematikk og fokus – vårt konsept, kommenterer han.

Les også: OTD trekker søksmål mot Stavanger Forum

Det er Offshore Media Group som står bak Offshore Technology Days.

– Vi har en kontinuerlig dialog med industrien for å gjør de riktige tiltakene. I et stadig tøffere marked trenger offshoreleverandørene en møteplass som OTD, og spesielt når vi blir alene i 2015, påpeker han.

Les også: Her er OTD-komiteen

I rute med OTD

OTD har i dag 300 påmeldte utstillere til Stavanger-messen i oktober.

– Vi har fortsatt ledige plasser, legger han til.

Det forventes over 30.000 profesjonelle besøkende på OTD2015 Stavanger. OTD satte ny Bergensrekord i Sotra Arena i fjor, med en oppslutning på 512 utstillere og 26.163 besøkende i Sotra Arena.

I 2016 skal messen tilbake til Bergen, nærmere bestemt Sotra.

Les også: Tar OTD hjem til Sotra

Det var Aftenbladet som først meldte nyheten om ONS i dag. Ifølge avisen var påmeldingen til ONS god frem til utpå nyåret, men lav oljepris, lav aktivitet og usikkerhet i bransjen har gjort at dette har stagnert. Flere selskaper har også avbestilt på grunn av økonomiske utfordringer knyttet til færre oppdrag.

 Les også: VNR inngår OTD-samarbeid

Les også

Meny