Delta i Russarstegen Opp på søndag! Det kan bli en skikkelig opptur for din bedrift. Arkivfoto: vnr.no

Opptur for din bedrift?

edit today

I tillegg til den vanlige motbakke-konkurransen vil det også bli gruppekåring av den beste bedriften eller avdeling som løper på tid! Vinneren hedres med VNR-pokal. – Bruk løpet som et sosialt arrangement for ansatte med familie, råder Sonja Elisabeth Nilsen i arrangementskomiteen. Klikk her for mer info og påmelding! For å delta som lag må det være minst 5 deltakere i gruppen.

Sprekeste bedrift

Når du melder deg på i sprek-gruppen deltar du som enkeltperson. Ved å oppgi bedriftsnavn og evt. avdeling ved påmelding, deltar du også i kåringen av «sprekeste bedrift 2014». Russarstegen Opp er et årlig motbakkeløp som arrangeres av klasse 9A ved Fjell Ungdomsskule. Inntektene går til skoletur.

Åpen dag

Stien starter ved Gjerdet kulturminnegard på Fjell og ender opp ved glasskuppelen/Kanontårnet på Fjell festning. Følg Nordsjøløype-merkingen. – På toppen er det masse aktiviteter, salgstelt med mye snadder og mulighet for omvisning i det krigshistoriske anlegget, sier Nilsen. Om du ikke vil delta i «sprek» eller «bedrift», har du muligheten til å delta i «mosjonsklassen» (uten tidtaking). Eller du kan ta med familien på rebus med poster langs asfaltveien. Her kreves ingen forhåndspåmelding. Vil du delta i konkurranseklassene er det nødvendig å melde seg på i forkant. – Tidtakingssystemet er linket mot brikkene til deltakerne og vi trenger litt tid på å klargjøre det. Derfor vil vi ikke kunne ta imot påmeldinger på startstedet, forklarer Nilsen.

Les også

Meny