OTD 2017: Stavanger Forum begynner å fylles opp.

OTD 2017 melder om rekordsalg

edit today

18-19. oktober 2017 blir den 19. gang at OTD-avholdes, denne gang i Stavanger Forum.

– Allerede er 60 prosent av totalt standsareal i 2016 solgt og snittstørrelsen er høyere enn noen gang. Dette er en klar indikasjon på at mange leverandører forbereder seg på en forventet opptur mot slutten av neste år, sier salgsdirektør Odd Eide Knudsen hos arrangøren Offshore Media Group, i en pressemelding.

LES OGSÅ: Se bildene fra OTD 2016

Selger stands hver uke

Hittil er det solgt over 100 stands. Selskaper som vurderer stand, kan se hvem som stiller ut på nettsidene til Offshore Technology Days.

FORNØYD MED SALGET: Odd Eide Knudsen er salgsdirektør hos arrangøren Offshore Media Group.

FORNØYD MED SALGET: Odd Eide Knudsen er salgsdirektør hos arrangøren Offshore Media Group.

– Det kommer inn nye stands hver eneste uke. Vi selger fortløpende og får god respons fra leverandørindustrien, sier Eide Knudsen til VNR.

I 2015 fylte OTD-messen i Stavanger Forum over 7000 kvadratmeter med nær 500 stands og 28.000 besøkende.

Til sammenligning var det rundt 15 000 besøkende og 250 utstillerne i Sotra Arena i år.

Ydmyk for tilliten

Eide Knudsen i Offshore Media Group er ydmyk over at så mange selskaper velger OTD i 2017, til tross for et svært vanskelig marked.

– Under logoen «We are the Norwegian Continental Shelf» er OTD møteplassen for leverandørindustrien. Der kan de vise frem sine produkter og tjenester og få med seg den navngjetne Octoberfesten. Man trenger slike pusterom for kunder og ansatte i en ellers tøff hverdag. De fleste erkjenner at kommende vinter og vår blir utfordrende, men satser på en oppgang mot slutten av neste år. De som gjennomlever denne perioden vil være vinnerne når den tid kommer, sier Eide Knudsen.

Les også

Meny