På New York Post sin favorittliste

edit today

Cornelius Sjømatrestaurant ligger på Holmen, et steinkast unna Brattholmen kai. I selskap med Fløien, kunstmuseet KODE, platebaren Apollon og Bergenfest er Cornelius listet som ett av fem favoritt-reisemål i Bergen av New York Post. I april ble restauranten, som kun er tilgjengelig med båt, tildelt Reiselivets Hederspris 2013 fra Bergen Reiselivslag.

«To do» i Bergen

New York Post publiserte sist uke en artikkel som omhandlet Cornelius og de andre utvalgte reisemålene: “5 must-dos during a Norwegian getaway to Bergen”. Listen er et resultat av et journalistbesøk i Bergen i fjor sommer.  Avisen har et opplag på over 2,9 millioner eksemplarer. «Kanskje er det den fabelaktige halvtimes båtturen fra Bergens havn, via skjærgården og ut til den vesle holmen. Eller den fantastiske utsikten over fjorden mens du nyter skjell rett fra sjøen, muslinger, kråkeboller eller gigantiske krabbeklør» skriver New York Post.

Kan åpne dører

– Dette er en ny og hyggelig sak om Cornelius, og det er god timing med tanke på den nye direkte flyruten mellom New York og Bergen. Det blir spennende å se om dette gir effekt i form av økt besøk fra USA, sier kjøkkensjef og diplomkokk Odd Einar Tufteland til vnr.no. Han legger til at det utenlandske markedet er et viktig supplement til bedriftsmarkedet når pågangen er minst – om sommeren og i ferier. – Vi kommer til å tilrettelegge mer mot Tyskland og England. Neste uke får vi besøk av et tysk manneblad som skal lage en reportasje om laks, grilling og graving. Tyskland er et stort marked. De elsker fiske og alt som er maritimt, sier Tufteland. Les også: Hederspris til Cornelius  

Les også

Meny