Per trapper ned i VNR

By 29/11/2017Nyheter

Fra 1. desember fratrer Per C. Aarsand sin stilling som seniorrådgiver.

Fremover ønsker han å arbeide videre med prosjekter han har arbeidet mye med og som har betydd mye for ham personlig, som skole- og næringslivssamarbeid som  «Kunnskapsbyen i Vest» og samarbeidet med Konjic, vennskapsbyen i Bosnia.

− Jeg gleder meg til å fokusere på enkeltprosjekter. Jeg vil jobbe sammen med aktører i både offentlig og privat sektor, og bidra til at vår region blir en ledende næringsregion, sier Per.

− Per vil fortsatt være en ressurs for både styret og meg som ny leder, og jeg er glad vi har en avtale med Per som innebærer at han er tilgjengelig for råd og bistand også i 2018, sier Henning Hauso.

Silje Ulveseth

Author Silje Ulveseth

Flere nyheter av Silje Ulveseth

Leave a Reply

Thorir Hergeirsson: Hvordan få bedre prestasjonskultur i næringslivet?
MENY
Vest Næringsråd
X