Satser på kurs for arbeidslivet

edit today

Økt pågang fra næringslivet gjør at Folkeuniversitetet nå satser mer offensivt mot bedriftsmarkedet.

Bedriftsledelse, IT og teknikk, internasjonal kommunikasjon, «business english», norsk i arbeidslivet, samt regnskap er aktuelle kurs fra Folkeuniversitetets nye katalog, som i disse dager sendes ut til 600 bedrifter.

Mange vil ha HMS-kurs

– Vi har en god del forespørsler angående HMS-kursene. Motivasjon og arbeidsgledekurset merker vi  stor interesse for. På bakgrunn av de omstillingene vi ser blant bedriftene har vi satt opp et gratis motivasjonsseminar 16. september, hvor man får tips til hvordan man kan øke arbeidsglede, tilfredshet, engasjement og kreativitet blant sine medarbeidere, sier Monika Tøkje Hauge i Folkeuniversitetet til vnr.no.hun.

Foredragsholder er Nils Sortland, som er organisasjonspsykolog og en utrolig dyktig foredragsholder, mener Hauge. Seminaret er ment å gi en smakebit av motivasjon og arbeidsgledekurset rettet mot bedriftsledere.

Ny arbeidsmiljølov

Den nye arbeidsmiljøloven, med omfattende endringer, trer i kraft 1. juli. I september kan du få en innføring i endringene på et to-timers gratisseminar.

– Et kurs som jeg kan anbefale på det varmeste er å lære skylagring og hvordan du kan bruke Office-programmene på en mer effektivt måte, noe de fleste som jobber med PC får bruk for, mener Hauge.

Les også

Meny