Få mer info om Sartor Maskin sitt nybygg på Januartreffet til VNR 29. januar. Foto: vnr.no.

Se nybygget til Sartor Maskin!

edit today

Møt Kåre Bjorøy i Sartor Maskin på Januartreffet 29. januar  – klikk for program og påmelding! Glass, stål og treverk i moderne utførelse. En kantine med uteplass og sjøutsikt som får en til å lengte etter sommeren. Beliggenheten til nybygget sør i næringsparken på Straume bør være et rekrutteringsargument alene.

Konkurranse om arbeidstakere

Under det høye, luftige taket ønsker eier og daglig leder Kåre Bjorøy i Sartor Maskin å samle bedrifter innen byggebransjen. – Vi trengte mer plass. Konkurransen om arbeidstakerne merkes dessuten godt, mange forsvinner til oljeindustrien. Her ønsker vi å skape et miljø som kan være tiltrekkende for ingeniører og andre arbeidstakere, sier Bjorøy. Bygget var innflyttingsklart i november. På toppen holder Odb-Regnskap til. I andre etasje er det foreløpig fem bedrifter som er knyttet til byggebransjen, Sartor Maskin har eierinteresser i to av dem.

Romslig kantine

Det romslige og moderne fellesområdet med kantinen i  1.etasje gir rom for samlinger med opptil 50-60 personer. Sartor Maskin ble etablert i 1990, og har i dag 45 medarbeidere, hovedsakelig fagarbeidere: maskinkjørere, skytebaser og sjåfører.

Les også

Meny