GRATIS PT-TIMER: Ønsker din bedrift å vinne «stafettpakken» gratis? Nå har dere muligheten til å komme i form til Bedriftstafetten. Foto: Straumemila

Skreddersyr treningsprogram for bedrifter

edit today
Straumemila søker bedrifter og en person som ønsker å komme i form til stafetten, 19. mai.
[divider line_type=»Full Width Line» line_thickness=»1″ divider_color=»default»]

Skulle du ha trent, men det blir med tanken? Nå har du og kollegene dine mulighet til å komme i bedre form før sommeren. Vi ønsker å følge dere på veien!

Det er snaut tre måneder til Straumemila er i gang, og i den anledning søker Vest Næringsråd og Straumemila etter bedrifter og én person som har lyst å komme i form til årets arrangement, søndag 19. mai.

Få gratis personlig trener

− Som samarbeidspartner ønsker vi å skape blest om Straumemila og oppfordre så mange som mulig til å delta. Vi tilbyr derfor oppfølging med personlig trener for å forbedre løpsteknikk, kondisjon og utholdenhet til å kunne gjennomføre stafetten med stil. En heldig bedrift kan vinne opplegget som skal motivere dem til å få en mer aktiv livsstil også etter bedriftsstafetten, sier Sissel Tangerås, eier av treningssenteret Aktiv365.

Bedriftsstafetten er en kort løype på 900 meter, som løpes av fem deltakere. Nå har ditt lag sjansen til å bli bedre rustet til å gjennomføre løpet.

− Bedriften vil få fellestreninger, som er kjekt for hele arbeidsplassen. Du får være aktiv sammen med kolleger, men vi vil også lage et program som deltakerne skal følge mellom fellesøktene.. Det er sosialt å trene sammen og det bidrar til positiv energi i arbeidsmiljøet, sier Tangerås.

Vil du bli med? Da gjør du dette

Ønsker din bedrift å vinne «stafettpakken» gratis? Send mail til sissel@aktiv365.com med begrunnelse på hvorfor akkurat din bedrift ønsker å bli mer aktive.

Ønsker du å delta på Straumemila sin 5 km, men trenger hjelp til å komme i gang med trening? Send mail til sissel@aktiv365.com

− Vi trekker også en individuell vinner som får gratis oppfølging til Straumemila, avslører hun.

Premier til raskeste lag og laget som lager mest show

− Det er satt opp vandrepokal til raskeste lag, samt det laget som lager mest show og moro. For å unngå at det blir rene herre- og kvinnelag, må det være minimum to kvinner på laget, sier Per Magne Handegård, teknisk leder for Straumemila.

Nytt for i år er Familieløypen, der inntil fem fra en familie kan gå en tur i turløypen og løse oppgaver som henger på enkelte av lyktestolpene rundt løypen. Det vil det også være palleløp for de over 13 år, der det er pokal for raskeste løpere, og de som shower mest.

Fakta om Straumemila:
  • Startet som en folkefest 1. mai 2007, i regi av Vestnytt.
  • Formålet var å lage et sunt og sporty tilbud til regionens befolkning – et positivt arrangement som skulle motivere til aktivitet blant alle aldre.
[divider line_type=»No Line»][nectar_animated_title heading_tag=»h6″ style=»color-strip-reveal» color=»Accent-Color» text=»Se bilder fra Straumemila»][divider line_type=»No Line»][vc_gallery type=»flexslider_style» images=»19109,19108″ onclick=»link_no»]

Les også

Meny