Slik blir høstens VNR-arrangementer

edit today
Koronapandemien er ikke over, og vi må fremdeles ta våre forholdsregler. Men denne høsten er målet å gjennomføre arrangement, ikke avlyse.

– Det er en helt sentral del av vårt arbeid å samle næringslivet, så nå gleder vi oss til at det skal kunne skje igjen, sier Rikard Toft Ledang.

Derfor står også en rekke arrangement på kalenderen, og påmeldingene tikker inn. Det første treffet 2. september blir arrangert i Forum K2 – auditoriet på CCB. Auditoriet har en kapasitet på 140. Med dagens sentrale og lokale smittevernregler kan vi ikke ta imot flere enn halvparten av kapasiteten denne dagen.

Det betyr at Septembertreffet allerede er fullt.

– Dette viser med all tydelighet det store ønsket folk har for å møtes igjen, sier Ledang.

Smittevernlege Jens Eikås ber deltakere på arrangement bruke munnbind når ikke man kan holde en meters avstand.
Meteren gjelder fortsatt

I tillegg til at vi bare kan slippe inn 70 deltakere på Septembertreffet må disse holde én meters avstand til hverandre. Smittevernlege Jens Eikås i Øygarden kommune minner om at en-metersregelen gjelder når vi skal samles.

– Dersom man ikke kan holde en meters avstand må man bruke munnbind. Derfor er det fornuftig at når man ikke sitter på plassen sin, og kan komme nær hverandre som ved mingling, bruker munnbind, sier Eikås.

Munnbind og håndsprit vil stå tilgjengelig i lokalet.

Status for andre arrangement:
  • Tirsdag 14. september arrangerer vi frokostseminaret «Bærekraft som konkurransefortrinn». Dette blir i auditoriet på Straume Teknologisenter. Der er kapasiteten 132 til vanlig, og dermed 66 inntil videre.
  • Næringslivskonferansen «Døropnar» blir arrangert 23. september. Den skal gå av stabelen i den største salen på ODEON Kino Sotra. Den største salen der har kapasitet på 196, men kan etter dagens smittevernregler ikke ta inn flere enn 98. Dersom flere enn dette melder seg på blir det vurdert å benytte seg av flere kinosaler med direkteoverføring.
  • Over 120 personer har til nå meldt seg på Øygardskonferansen 12. november. Konferansen og Vest Næringsråds Årsfest skal arrangeres på Panorama Hotell & Resort. Vi skal ha løpende dialog med hotellet og smittevernlege utover høsten om dette stor-arrangemenetet. I midten av oktober bør vi kunne si noe mer om hvor mange og under hvilke smittevernhensyn vi kan samles da.

– I midten av september er det bebudet videre åpning av samfunnet, så da må vi på nytt se hvilke regler som gjelder. Først og fremst gleder vi oss over å i det hele tatt kunne treffes, sier Ledang.

Les også

Meny