llustrasjon: Arkitekt Knut Longva.

Store messemuligheter med ny hall på Straume

edit today

– For næringslivet ligger det garantert store bruksmuligheter her, sa Dan Christensen, leder for Sotra Sportsklubb, da han presenterte Fjells nye storstue under Desembertreffet i Straume Teknologisenter i dag, 6. desember.

Fleksible muligheter

Fjell Arena er en sårt tiltrengt hall som vil øke idrettskapasiteten i Fjell kommune når den står ferdig i Straume Idrettspark april 2013. Den vil kunne brukes til langt mer enn idrett – med sine 3200 kvadratmeter vil hallen være svært egnet for næringslivsmesser. I tillegg skal det bygges en plasthall med et messeområde på 9000 kvadratmeter og 18 meter takhøyde. Legger du til et utendørs areal på 15.000 kvadratmeter skulle forholdene ligge godt til rette for store arrangementer. En bilmesse ble prøvd ut med stor suksess i området i forbindelse med Straumedagane i sommer. Ifølge skissene som ble presentert på Desembertreffet, vil hallen få svært fleksible bruksløsninger, med mulighet for å kunne ta imot opp mot 3600 publikummere. VIP-rom og VIP-tribune hører med. Initiativet til hallen kom fra Sotra Sportsklubb for sju år siden. Fjell kommune står for byggingen, og finansierer 90 av i alt 150 millioner kroner. Resten av kostnadene dekkes av Sotra Sportsklubb og diverse tilskuddsmidler.

Leverandørmuligheter

Framo Engineering snakket om satsingen på Horsøy og leverandørmuligheter. CCB informerte om store utvidelsesplaner på Ågotnes. Omfattende planer for nye Sartor Storsenter ble presentert. Se bilder fra Desembertreffet Ungdomsbedriftene Smakjen og Fiskesnadder fikk presentere seg og by på smaksprøver, Revisorgruppen Hordaland snakket om at revisorer ser det andre ikke ser. Helt til slutt ga revisjonsselskapet Pwc oss ti nyttige tips.

Les også

Meny