LEIETAKERE: Silje Augustinussen Ottem er matchmaker for Spleiset. Hun står sammen med Kirsten Syljeseth i Merkur Rådgivning. Nå skal Gründerparken bli enda større!

Utvider Gründerparken med ny fløy

edit today
Er du gründer og ønsker kontorplass? Nå har du muligheten til å bli en del av gründermiljøet på Straume Teknologisenter.
[divider line_type=»Full Width Line» line_thickness=»1″ divider_color=»default»]

I oktober 2018 flyttet både Vest Næringsråd og Gründerparken Vest inn i lokalene til Straume Teknologisenter. Nå er alle kontorene i Gründerpark-fløyen fylt opp, og gründere står allerede på ventelisten til å bli en del av den nye gründerpark-fløyen.

− Nå har vi fått klarsignal på at enda en fløy i Straume Teknologisenter er ledig og at Gründerparken kan ekspandere. Det betyr at det er rom for enda flere gründere, sier Rikard Ledang, daglig leder i Vest Næringsråd og prosjektleder for Gründerparken Vest.

Han kan avsløre at syv gründere står under vurdering for å komme inn i Gründerparken, men det er plass til enda flere.

− Det er kontorplasser til cirka 15 nye gründere. I tillegg planlegges det åpne kontorlandskap. Eventuelle søkere vil bli vurdert fortløpende, forteller Ledang.

[divider line_type=»No Line»]
Marainne Sandahl Bjorøy (ordfører i Fjell kommune) og Rikard Ledang er en del av styringsgruppen til Gründerparken. Nå blir Gründerparken enda større og disse lokalene skal fylles med flinke gründere.

Marainne Sandahl Bjorøy (ordfører i Fjell kommune) og Rikard Ledang er en del av styringsgruppen til Gründerparken. Nå blir Gründerparken enda større og disse lokalene skal fylles med flinke gründere.

[divider line_type=»No Line»]
Trenger kontormøbler

Selv om kontorene står klar til innflytting, er det likevel et par ting som gjenstår. Kontorene mangler blant annet skrivepulter, stoler og kontorskap, mens det store fellesarealet mangler sofa og bord.

− Gründerparken trenger møbler. Vi har et nøkternt budsjett og tilskuddet fra kommunene skal gå til aktivitet i Gründerparken. Ta gjerne kontakt med oss dersom du har noen pent brukte kontormøbler som du ikke trenger, oppfordrer Ledang, og legger til:

− Vi tar gjerne imot et biljard- eller shuffelboard også!

Vest Næringsråd har inngått et samarbeid med Trigger, som skal hente inn og montere møbler for Gründerparken i fløy 2. Trigger var også til stor hjelp da Gründerparken hadde behov for montering av kontormøbler og møtebord i januar.

− Vi tar imot all slags forskjellig arbeid og er kjent for å levere god kvalitet, sier Andrew Collins, arbeidsleder på Triggers snekkerverksted.

I januar fikk Gründerparken god hjelp av Trigger til å montere kontormøbler.

I januar fikk Gründerparken god hjelp av Trigger til å montere kontormøbler.


Drop-in-kontor og møterom med gode fasiliteter.

Drop-in-kontor og møterom med gode fasiliteter.

Kriterier for å leie i Gründerparken

Aleksander Helmersberg, gründer av Milla Says, har vært en del av Gründerparken i snart to år. Han sitter også i styringsrguppa til Gründerparken Vest sammen med Marianne Sandahl Bjorøy (ordfører i Fjell), Atle Dåvøy (varaordfører i Øygarden), Nils Kåre Skoge (varaordfører i Sund), Rikard Ledang (Vest Næringsråd) og Odd Gunnar Jørgensen (NovuMare).

− Det er et ønske om at gründere søker kontorplass for å være en del av Gründerparken. Tilstedeværelse er viktig, for vi vil unngå at det blir et statisk kontorfellesskap. På denne måten får vi et pulserende miljø hvor vi kan lære av hverandre, sier Helmersberg.

Akkurat nå er det ni gründere i fløy 1. Det er også et drop-in-kontor hvor aktører fra næringslivet kan sitte og bistå gründerne med kompetanse, råd og erfaring.

− Har du en god idé? Kom deg ut av pysjen og bli en del av Gründerparken! Vi ønsker flere som vil bidra til at Sotra får nye arbeidsplasser. Å sitte sammen med andre gründere gir inspirasjon, i tillegg er det også sosialt, oppfordrer Helmersberg.

Aleksander Helmersberg er gründer av Milla Says og leietaker i Gründerparken Vest.

Aleksander Helmersberg er gründer av Milla Says og leietaker i Gründerparken Vest.

[divider line_type=»No Line»]
Disse er leietakere i Gründerparken Vest

I Gründerparken finner du følgende bedrifter:

  1. BRAZFIT – Brazilian Fitness Clothing, selger unikt, håndlaget treningstøy
  2. Spleiset – datingbyrå som fører folk sammen
  3. IslandGarden – et kreativt IT-utviklingsselskap
  4. Lean Team Norge – kontinuerlig forbedring
  5. LK Productions  –  fotografi og film
  6. Merkur Rådgivning – forsikringspartner
  7. Milla Says – en kommunikasjon og læringsplattform for Tegn Til Tale
  8. NovuMare – beredskap mot akutt forurensning
  9. Bergen Fjord Adventures leverer fjordopplevelser i bergensområdet

Gründerne har tilgang på møterom, kaffemaskin, kopimaskin og har felles lunsjsamlinger. Kontorene leies ut til en sterkt subsidiert pris.

Har du spørsmål?

Ta kontakt med Rikard Ledang, telefon: 452 80 869, epost: rikard@vnr.no

Les også

Meny