Silje Ulveseth (kommunikasjonsansvarlig) og Henning Hauso (daglig leder). FOTO: Fotograf Trude Brun Wilhelmsen.

Velkommen til nye Vest Næringsråd

edit today
Sjekk hva som er nytt!

Som du sikkert har fått med deg, har Vest Næringsråd fått ny logo og nettside. Styret i Vest Næringsråd har vedtatt en ny strategi og merkevareplattform, og resultatet har du foran deg nå.

− Vi er glade og stolte av å kunne presentere Vest Næringsråd i ny drakt og nytt innhold, sier Henning Hauso, daglig leder i Vest Næringsråd.

VNR er nå historie

Den nye logoen er bevisst uten bruk av forkortelsen «VNR».

− Vi har beholdt navnet og blåtonene, men kvitter oss med forkortelsen «VNR». Etter en grundig og spennende strategiprosess ble vi bevisst på at forkortelsen kan virke utydelig og noe forvirrende for de som ikke kjenner oss veldig godt fra før. Hvorfor ikke bruke Vest Næringsråd, som jo er et flott navn? sier Hauso.

Du kan selvsagt bruke www.vnr.no eller www.vestnæringsråd.no når du besøker vår nettside.

Følg med på næringspolitikk

Vest Næringsråd jobber for å være den viktigste pådriveren innen næringsutvikling i nye Øygarden kommune. Vi skal være en tydelig stemme inn mot lokale og regionale myndigheter, og etablere nyttige samarbeidsflater inn mot FoU-miljøet i regionen.

På vnr.no/naeringspolitikk/ vil du finne høringsuttalelser og artikler om viktige enkeltsaker.

Ny årskonferanse og årsfest

Om noen uker kommer vi ut med et fantastisk program og åpner opp for påmelding til Øygardenkonferansen, som blir vår store årlige årskonferanse.

Årsfesten arrangeres samme dag, så det er bare å sette av 29. november på Panorama Hotell & Resort.

Høstfesten skifter altså navn til årsfesten.  Vi kan love at det blir spennende nyheter og arrangementer fremover. Følg med!

[divider line_type=»Full Width Line» line_thickness=»1″ divider_color=»default»][image_with_animation image_url=»17942″ alignment=»» animation=»Fade In» border_radius=»none» box_shadow=»none» max_width=»100%»][divider line_type=»Full Width Line» line_thickness=»1″ divider_color=»default»]
SPV/VNR-fondet er blitt nytt

I lys av at Vest Næringsråd har fått ny profil, nettside og strategi, var det også naturlig å blåse nytt liv i SPV/VNR-fondet. Nå kan bedrifter og prosjekter søke om midler fra Stormfondet.

Heretter vil det være én årlig utdeling av Stormfondet, og selve utdelingen vil skje på Øygardenkonferansen til Vest Næringsråd. Ved bedømmelse av bedriftene/prosjektene blir det lagt vekt på nyskapende aktiviteter eller gode omstillingstiltak.

− De tre beste søknadene vil også få laget en profesjonell film om virksomheten, som kan brukes kommersielt og til å løfte bedriften videre. Disse tre filmene vil bli presentert på selve Øygardenkonferansen 29. november, hvor næringslivet og politikere i regionen er godt representert, sier Hauso.

Filmen er en god måte for de nominerte til å profilere seg på, både under selve utdelingen og i ettertid. Her kan du søke. Søknadsfrist er søndag 16. september.

Les også

Meny