PÅ JAKT ETTER NY DAGLIG LEDER i VNR: Thomas Skålnes er styreleder i Vest Næringsråd.

Vest Næringsråd søker ny daglig leder

edit today

Nåværende daglig leder i Vest Næringsråd (VNR) går av med pensjon i løpet av andre halvår 2017, og allerede nå begynner jakten på hans etterfølger.

– Vi er på jakt etter en ny daglig leder som har den kompetansen og ferdighetene som styret mener er nødvendig, sier Thomas Skålnes, styreleder i Vest Næringsråd.

VNR er en medlemsorganisasjon for næringslivet i Fjell, Sund og Øygarden, og fungerer som en møteplass for kunnskap, inspirasjon og nettverksbygging i regionen.

Daglig leder bør ha høyere utdanning og relevant erfaring fra organisasjons- og næringsliv.

– Vi er også interessert i kandidater med annen relevant bakgrunn, for eksempel fra offentlig sektor. Dette er en krevende stilling hvor mange vil ha en bit av daglig leder. Vi ser etter en person som har et sterkt engasjement for å lede og videreutvikle Vest Næringsråd, opplyser Skålnes.

Lokal forankring er en fordel

Nye daglig leder vil ha ansvar for VNRs økonomi og bør ha solid kunnskap innen arrangement og markedsføring. God skriftlig og muntlig fremføringsevne er også ønskelig.

– Daglig leder skal jobbe for næringslivet i Fjell, Sund og Øygarden, så det er en fordel for kandidatene å kjenne til denne regionen. Det er selvsagt ikke et krav at man må komme fra Sotra, påpeker Skålnes.

VNR har cirka 500 medlemsbedrifter og egne bransjegrupper innen Verksted, Marin, Handel og Reiseliv, samt en gründergruppe. VNR skal også drifte Gründerparken Vest.

Ønsker en smidig og god overgang

Det er fortsatt en stund til nåværende daglig leder går av.

– Vi er tidlig ute med denne stillingsutlysningen for å kunne vurdere kandidater som har lang oppsigelsestid. Samtidig ønsker vi en så smidig og god overgang som mulig. Vi ønsker at den nyeog den avtroppende leder skal ha mulighet til å jobbe sammen i en periode, sier Skålnes.

Spørsmål om stillingen kan rettes til VNRs styreleder Thomas Skålnes på thomass@sartorsenter.no. Søknadsfristen går ut 8. desember.

– Vi vil gjøre en grundig vurdering av kandidatene som melder seg og har beregnet oss god tid, sier Skålnes.

Styret i VNR ønsker en engasjert daglig leder som har et langsiktig perspektiv på jobben.

Klikk her for å søke på stillingen

Les også

Meny