SNIKTITT PÅ NYE DELEN AV SARTOR STORSENTER: VNR fikk en sniktitt to dager før den offisielle åpningen.

Vi har firedoblet lesertallene på vnr.no

edit today

Aldri har så mange brukere vært innom vnr.no som i fjor. Knappe 20.000 lesere besøkte nettportalen i 2011, mot bare vel 5000 året før. Leserne bruker dessuten lengre tid før de forlater nettportalen, trolig på grunn av mer lesestoff. Satsingen på næringslivsnyheter har vært en suksess. – Det er svært positivt at vi i snitt har rundt 50 brukere daglig, dette tallet tror vi vil bli enda høyere nå når nettsatsingen er i gang, sier Per C. Aarsand. VNR-lederen mener at tallene gjenspeiler et behov blant medlemmer og andre.

Nyttig verktøy på reise

Fjorårets brukere kom fra hele 59 ulike land, noe som viser at forretningsreisende sjekker vnr.no når de er utenlands for å holde seg oppdatert. – Nettportalen skal først og fremst være et nyttig verktøy for medlemmene våre og bidra til økt profilering av VNR som interesseorganisasjon for næringslivet i vest. Vi tror at satsingen på næringslivsnyheter er et kjærkomment tilskudd også for andre lesere som er interessert i hva som rører seg i næringslivet, sier Aarsand.

VNR vokser

Vest Næringsråd nærmer seg 450 medlemsbedrifter, og har blitt en paraplyorganisasjon for flere undergrupper som Verkstedsgruppen, Sotra Marine Industrinettverk (Sjømatgruppen) og Kysteventyret (Reiselivsgruppen). I fjor benyttet 8000 unike brukere seg av vnr.no for å hente nyttig informasjon, målet er at et besøk på vnr.no blir en del av de daglige rutinene for alle våre medlemmer. – I tråd med utviklingen og veksten i næringslivet er det naturlig at VNR fornyer seg kontinuerlig, samtidig som vi tar vare på det medlemmene våre setter pris på. Det viktigste er at vi tilbyr våre medlemmer en møteplass for nettverksbygging, faglig påfyll og mer business, sier Aarsand. VNR skal fortsatt være et talerør for næringslivets interesser i Fjell, Sund og Øygarden. Vi mener at nettportalen er en viktig kanal for å oppnå dette, legger han til.

En av fem brukere via Facebook

Fire av ti brukere går direkte inn på vnr.no, mens en av fem kommer via Facebook-siden – som ble opprettet i mai i fjor. I skrivende stund har vi 140 «likes» på Facebook – og vi håper at dette tallet når 500 i løpet av 2012. Finn oss på Facebook og få med deg de daglige oppdateringene du også!

Les også

Meny