– Viktig at vi gjør dette sammen

By 18/11/2019Nyheter
Se bildene fra nettverkssamling på Brann Stadion.

– Det er så lett for at ulike nettverk blir sittende på hver sin tue. Derfor er det viktig at vi gjør noe sammen, sier Lars Petter Mongstad, salgssjef bedriftsmarkedet i Sportsklubben Brann.

Torsdag 14. november møttes Kremmerplassen og Vest Næringsråd til nettverkssamling med middag og omvisning på Brann Stadion. Kremmerplassen er Branns eget «business to business»-konsept, der målet er at medlemmene skal hjelpe hverandre til å lykkes.

Møtet startet med svenske Eric Thyrell som holdt foredraget: «Våga tänka stort». Han vekket de over hundre menneskene i salen med inspirerende innhold. Blant annet den lange veien han selv måtte gå fra å ha vannskrekk til å klare å bli yrkesdykker.

Her er noen av Thyrells poenger:

  • Å mislykkes med noe betyr ikke at du er mislykket.
  • Å lykkes handler 15 % om kunnskap og 85 % om innstillingen din.
  • Vær glad for problemer. Det viser at du lever.
  • All utvikling skjer når du gjør ubehagelige ting.

Han kom også med tips til hvordan man skal overleve som ansatt i en tid der flere og flere arbeidsoppgaver blir robotiserte. Thyrell mener disse fire faktorene blir avgjørende for hver enkelt av oss i jobben fremover:

  • Service
  • Holdbarhet
  • Etisk
  • Tillit

– I dag har vi fått mye. Det har vært et utrolig inspirerende foredrag fra Eric Thyrell. Jeg føler han traff de fremmøte med budskapet i dag. Han gav i alle fall meg inspirasjon, sier Lars Petter Mongstad.

Blant de ca. 120 fremmøte kom over 30 fra Sotra. Det gav mersmak, skal vi tro Mongstad i Brann.

– Det var veldig gøy at Vest Næringsråd var med. Vi ønsker jo å utvide familien når vi kan. Kremmerplassen og Vest Næringsråd var en kjempemiks i dag. Det er stor kraft i det å være flere, og at vi samarbeider og gjør hverandre gode. Det gir muligheter for medlemmene våre, og det utvider alles horisont, sier han.

Videooppsummering av møtet:

Author Anders Ekanger

Flere nyheter av Anders Ekanger
Bygger beredskap for Sture
Vest Næringsråd
X