En nytegnet samarbeidsavtale med OTD sikrer at VNR er medarrangør på flere områder under norges største årlige oljemesse. Bildet viser OTD-sjef Peter N. Keilen og VNR-leder Per C. Aarsand på OTD 2012 i Vestlandshallen. Foto: vnr.no

VNR inngår OTD-samarbeid

edit today

Ifølge avtalen med Offshore Media Group (OMG), arrangør av Offshore Technology Days (OTD), skal Vest Næringsråd være medarrangør på OTD Young Professionals (YP) og OTD Organization Park. VNR er medarrangør allerede fra OTD 2013 i Stavanger. – Dette samarbeidet er helt i tråd med vår nye, spissede strategiske næringsplan for 2013-2015, derfor har vi valgt å takke ja til denne muligheten til å bli medarrangør, sier VNR-leder Per C. Aarsand.

Vil bli landets ledende

VNRs overordnede mål er at Sotra og Øygarden gjennom økt konkurransekraft skal bli landets ledende næringsregion. For å få til dette skal VNR blant annet arbeide for å sikre nødvendig tilgang på arbeidskraft og faglig kompetanse, utvikle regionen som et verdensledende senter innen drift og vedlikehold/teknologi, samt gjøre Sotra Kystby til et av Nordens mest attraktive regionsentrum. – Dette samarbeidet går dessuten hånd i hanske med Rekrutteringsprosjektet for Sotra og Øygarden, som vi kjører sammen med Gode Sirklar, i tett samarbeid med Vekstlandet. Avtalen innebærer at VNR har overtatt ansvaret for å selge de attraktive standplassene knyttet til OTD Young Professionals, som er et non profit-tiltak rettet mot studenter. Videre kommer VNRs brede nettverk og kontakt med næringsforeninger og interesseorganisasjoner over hele landet til nytte når plassene i Organization Park skal fordeles.

– Viktig å få VNR med på laget

– Å få VNR med på laget når OTD har plantet flagget på Sotra, med messe i Sotra Arena annethvert år fra 2014, er naturlig og viktig for oss strategisk. Vi har hatt et tett og godt forhold til VNR i en årrekke, og OTD er allerede godt forankret i regionen ettersom det var her messen ble arrangert første gang for 15 år siden. Det sier Peter N. Keilen, Overall Project Manager OTD. OTD Young Professionals er en av landets største rekrutteringsarenaer, som gir utstillerne mulighet til å møte opp mot 3000 studenter fra hele landet. Det er i år 55 standplasser, flere enn noen gang. Halvparten av dem er allerede booket. På listen over utstillerne som har sikret seg en YP-standplass finner vi blant andre FMC Tehnologies, Aker Solutions, Odfjell Drilling og Oceaneering. – Både YP og Organization Park er fullbooket hvert eneste år, vi ser nå muligheten for å kunne tilby våre medlemmer og samarbeidspartnere plass på et så tidlig tidspunkt som mulig, legger Aarsand til.

Interessert i stand? Klikk her! Frist: 1. september

Vest Næringsråd tok på seg oppgaven med å arrangere Ågotnesmessen i Ågotneshallen i april. Denne messen vil ikke bli arrangert av VNR i 2014. – Vi regner med at utstillerne vil slutte opp om OTD i Sotra Arena i 2014. I 2015 er vi klare for å arrangere en ny Ågotnesmesse, sier Aarsand.

       

Les også

Meny