Beste stand på OTD

edit today

Ingen av SMB-bedriftene fra Sotra som deltok på OTD var blant de nominerte i kåringen av beste stands. Lokomotivene FMC Technologies og Oceaneering knivet om topplasseringen i kategorien «beste stand over 50 kvadratmeter».

FMC trakk det lengste strået i kåringen. Per C. Aarsand er glad på vinnerens vegne, men mener at Sotra-bedriftene også burde vært representert i den andre kategorien.

– Bedriftene tenker for tradisjonelt og lite innovativt. Jeg synes at det generelt var få virkelig nyskapende stands, mener VNR-lederen, som var med i juryen.

– Less is more

Juryen gjorde sin vurdering av samtlige stands etter at fristen for ferdigstillelse var gått ut tirsdag. Uferdige stands ble ikke vurdert.

FMC Technologies ble kåret til beste stand over 50 kvadratmeter. Bedriften fikk ros for sitt stilrene og innbydende design, og at standen bærer preg av å være godt tilrettelagt for involvering og opplæring rundt selskapets virksomhetsområder.

– Takk til Colours for å ha levert på tid og langt over det vi forventet, uten dere hadde vi ikke klart dette, sa communications manager Andreas Helgesen i FMC Technologies under prisutdelingen på OTD i dag.

Dobbeltseier

Kort tid etter at kommunikasjonsselskapet Colours halte i land to utmerkelser for beste stand på ONS, henter de altså hjem en ny fjær i hatten. Det er daglig leder Stein Vallevik fornøyd med.

– At vi får til dette sammen med kundene våre viser at vi gjør noe riktig, sier han.

– Snøhetta har utviklet et grunnkonsept som Colours har jobbet videre med. I tillegg til denne standen har vi utviklet en mindre stand for FMC Technologies, til bruk i andre sammenhenger. At standen teknisk sett fungerer som den skal er like viktig som designbiten, sier Vallevik.

Colours står også for montering/demontering.

– Kan utnyttes bedre

Kåringen av beste stands er nytt av året på OTD, og juryen ønsker å stimulere til best mulig utnyttelse av salgs- og utstillingspotensialet hver bedrift har gjennom sin stand – for å opprettholde det mangfoldet av utstillere som OTD skal ha.

– På OTD ser vi i liten grad stands over flere etasjer og over store areal. OTD skal ha en lav terskel for dem som ønsker å være synlig med sin bedrift og sitt budskap, forteller juryleder Camilla Schutz i Salgs- og Reklameforeningen i Bergen.

 

Nominerte i klassen over 50 kvadrat

  • FMC Technologies
  • Oceanering
  • Karsten Moholt
  • Norsafe
  • Roughneck

 

Nominerte i klassen under 50 kvadrat

  • Ardal
  • Hansen Protections
  • Kluber Lubrications
  • Bahco,
  • Tingstad

Les også

Meny