Ylvis åpner Hjeltefjorden arena. Collage: Foto av Ylvis: Jarle H. Moe

Ylvis: – Helt topp å åpne Hjeltefjorden Arena

edit today
Fredag 24. august kommer Ylvis-brødrene til Øygarden for første gang.

Åpningskonserten i Hjeltefjorden Arena blir en unik mulighet til å oppleve Ylvis på scenen i år.

− De har sagt nei til alle konsertjobbene i hele år, bortsett fra to. Én i konsert i Fauske og én i Øygarden, opplyser Ylvis-brødrenes manager, Jørgen Thue til Vest Næringsråd.

Han kan avsløre at Ylvis-brødrene aldri har vært i Øygarden før og at de gleder seg til konserten.

− Hva kan publikum vente seg?

− Det blir en konsert bestående av alle hitsene Ylvis har laget opp gjennom årene. Det blir en versjon av «The Expensive Jacket Tour», forteller Thue.

Trekker publikum fra hele verden

− Det er råkult at de er med på å åpne Hjeltefjorden Arena sammen med oss. Det blir en opplevelse utenom det vanlige og jeg håper hele regionen blir med på åpningen, forteller Christel Møvik-Olsen, kulturleder i Øygarden kommune, til Vest Næringsråd.

Det er plass til 1000 personer på konserten, og billettsalget er godt i gang.

− Mange av billettene er solgt allerede. Jeg vet at det også kommer fans fra Russland og Sverige for å se dem. Ylvis har trofaste følgere rundt omkring Europa, så dette er en ypperlig måte å sette Hjeltefjorden Arena på kartet og få vist oss frem, sier Møvik-Olsen.

Dette bekrefter også manageren til Ylvis.

− Ylvis gjør ikke så mange konsertjobber. De har en gjeng med internasjonale fans fra hele verden som følger dem når muligheten byr seg, forteller Thue.

Ylvis-konsert til røverpris

Det koster 525 kroner for én billett via Ticketmaster.no og konserten varer fra klokken 20:00 til 22:00.

− Det lønner seg å være tidlig ute og kjøpe billetter. Vi har fått til svært lav pris på dette fantastiske arrangementet, som er en del av kommunen sin åpning. Dette blir en av de første store markeringene hvor vi feirer at vi blir én kommune og at vi gleder oss til å gå ombord sammen, sier Møvik-Olsen.

Hun håper at næringslivet i Fjell, Sund og Øygarden vil ta del i åpningskonserten. Det har tatt lang tid å få realisert Hjeltefjorden Arena, og det er en viktig markering for Nye Øygarden kommune.

− Hjeltefjorden Arena kan brukes på flere måter enn idrettsarrangement – og det er Ylvis-konserten et godt eksempel på. Jeg håper at flere vil se potensialet til hallen, og at det vil bli en arena hvor hele regionen kan samles og skape gode minner, avslutter kulturlederen.

Les også

Meny