Årets Bedrift 2013: Telle Gruppen

Kåringene fant sted på Vest Næringsråd sin høstfest på Radisson Blu Hotel Norge torsdag kveld, som samlet 150 representanter fra næringslivet. – Jeg er rørt, tusen takk! Jeg husker den dagen da vi reiste til byen og kjøpte de første maskinene. Jeg var 9 år gammel, sa Nils Asbjørn Telle til den festkledde forsamlingen.

Sterk konkurranse

Telle Gruppen er et solid konsern og en aktiv forretningsutvikler, med 60 års historie og mer enn 30 datterselskaper. Gruppen ble nominert for sine gode resultater og sterke vekst, men er også en samfunnsorientert aktør som yter bred støtte til lag og organisasjoner. Telle Gruppen er landets største Nordbohus-forhandler. Kandidaten hadde tøff konkurranse fra et solid knippe bedrifter om den prestisjetunge tittelen: Karlsen og Sønn, Sartor Biloppretting, Solid Vedlikehold og Zinken. Foruten Fjell-ordfører Eli Å. Berland, består juryen av revisor Knut Inge Sylta i Meki Økonomi og VNR-leder Per C. Aarsand.

Kortreist lam i særklasse

Blant kandidatene til Årets Gründer Region Vest, var det Strilalam som utmerket seg spesielt og klasset ut konkurrentene SK Teknikk, Nordic Solutions og SubC Solutions. Juryen, styret i Vest Næringsråd, har vektlagt deres fokus på dyrevelferd og kortreiste kvalitetsprodukter. Videre har juryen vektlagt at Strilalam markedsfører regionen på en positiv måte.      

Inger Elise J. Økland

Author Inger Elise J. Økland

Flere nyheter av Inger Elise J. Økland

Leave a Reply

SPV/VNR-fondet: Disse fikk støtte
MENY
Vest Næringsråd
X