Nordsjøens rolle i Europas energiomstilling

Området som i over 50 år har produsert olje og gass for det globale energimarkedet har nå mulighet til å fortsette å bidra til energisikkerheten i Europa, også gjennom mer bærekraftige teknologier. 
Bilde: stock.adobe.com

PwC, i samarbeid med GCE Ocean Technology, Øygarden Næringsutvikling KF, Vest Næringsråd og Bergens Næringsråd, inviterer til et spennende og innholdsrikt seminar hvor vi setter lys på Nordsjøens rolle i energiomstillingen av Europa.

Formålet med arrangementet er å dele forståelse, erfaringer og kunnskap om hvordan ressursene vi har på kontinentalsokkelen kan brukes også i et avkarbonisert europeisk energisystem. Disse ressursene inkluderer for eksempel havvind, naturgass, karbonfangst og lagring og hydrogen, og de relevante bruksområdene for disse.

Tid: 15. april kl. 13:00 – 15:00 
Sted: Skoltegrunnskaien 1, 5003 Bergen

  • Hør sentrale aktører dele viktig innsikt i verdiskapingen til de nye blå næringene og forstå hvordan Norge kan posisjonere seg, ta en sentral rolle og dra nytte av de ressursene vi har i Nordsjøen.
  • Vi vil presentere hovedfunn fra VindVest prosjektet, en analyse av Nordsjøens rolle i nye verdikjeder,  innlegg fra Technip FMC, Wintershall Dea og RWE, i tillegg til en spennende panelsamtale med representanter fra leverandørindustrien.

Påmelding via PwC sitt skjema her!

keyboard_arrow_up