Vestlandets største digitale møtecup

150 bedrifter var med i fjor, og ga strålende tilbakemeldinger og resultater. Da gjentas suksessen også i 2024.

NYHET!! I år tilbyr vi et begrenset antall billetter til de som ønsker en hybrid opplevelse av årets digitale møtecup! 30 bedrifter kan komme på morgenen 10. april til Brann Stadion for å oppleve den digitale møtecupen sammen. Det blir en eksklusiv intro fra teamet i Brann, samt felles lunsj og et eget mingleområde. Selve møtecupen blir spilt inn live fra Brann Stadion – både innspillingen og hybridsamlingen blir i den nyoppussede fotballpuben.

EKSTRA NYHET! Alle som deltar på den digitale og den hybride møtecupen kan delta gratis på et etterarrangement i fotballpuben på Brann Stadion. Mingling, mat og baren er åpen!

Om Møtecupen:

  1. Formålet er å skape business mellom deltakerne. Dette være seg i form av salg, samarbeid, relasjonsbygging eller leadsgenerering.
  2. Alle påmeldte bedrifter får ønske seg møter ut ifra listen av alle påmeldte bedrifter. På denne måten sikrer vi fruktbare møter, der enten en av partene ønsker seg møtet eller begge to.
  3. Vi prioriterer de møtene der begge partene ønsker å møte hverandre.
  4. Alle påmeldte bedrifter vil få minimum 8 møter à 25 minutter i løpet av dagen, og minimum 4 av disse vil være ut fra deres egne ønsker (i noen møter vil det være den andre parten som ønsker møtet).
  5. På selve dagen trenger du kun en PC med kamera og mikrofon, slik at møtene kan gjennomføres digitalt. Vi sender ut en link i forkant, som gjør det enkelt for deg å delta.
  6. I forkant av møtecupen vil alle få tilsendt en oversikt over de deltagende bedriftene slik at de kan sende inn sine ønsker, og en uke før selve gjennomføringen vil de få oversikt over sine møter, og hvilke tidspunkt de er på. Viktig at minst en beslutningstaker stiller fra din bedrift.

En digital møtecup er en bærekraftig samlingsplass for Vestlandsbedrifter. Skap business, samarbeid og nye relasjoner med Vestlandets største møtecup!

Påmelding via SRF si side her!

Påmeldingsfrist 21. mars.

keyboard_arrow_up