– Tusen takk for denne prisen!

edit today
Zinken AS er Årets bedrift 2021.

Årets Bedrift er en hederspris i Vest Næringsråd, første gang utdelt i 1998 til Nutec og Sartor Shipping. Siden den gang har 22 virksomheter fått prisen for sine bidrag til å styrke og utvikle næringslivet i Øygarden.

Juryen som består av daglig leder og styret i Vest Næringsråd og varaordfører i kommunen, legger vekt på en helhetsvurdering etter en rekke kriterier, blant annet bærekraftig utvikling og bedriftens profil og omdømme.

Bak prisen står Vest Næringsråd i samarbeid med Nordea.

Dette er juryens begrunnelse:

«Hun er utdannet blomsterdekoratør. Nå jobber 29-åringen for å få kompetansebeviset hun trenger på traverskran, med mål om fast jobb hos (Årets Bedrift)».

Dette kunne vi lese i VestNytt tidligere i år.

«Kollegaen har ansvar for å klargjøre materialer for behandling i produksjonen. Han har nettopp fått fast jobb i bedriften, etter et år på tiltak gjennom NAV, etter en alvorlig ulykke som plasserte han i rullestol», kan vi lese videre i artikkelen.

Et godt arbeidsmiljø og en ledelse med stort hjerte kjennetegner Årets Bedrift 2021. Selskapet ble startet i 2008 og er lokalisert i Straume Næringspark. De har det nyeste produksjonsanlegget i Norge innen sin bransje, og følgelig er alle mulige miljøhensyn ivaretatt. Selskapet er i så henseende ingen sinke i sin bransje, understreker juryen i sin begrunnelse. De forlenger levetiden til materialene de håndterer. Virksomheten gjenspeiler gjennomsnittet blant norske aksjeselskap, med 14 ansatte. De fleste av oss har gleden av deres produkter, enten man har entret en flytebrygge, et oppdrettsanlegg eller benyttet et av de titusener stillas som virksomheten har forsinket.

Årets bedrift 2021 er Zinken.»

Daglig leder Ole Morten Skjold var stolt over prisen.

Vi har lagt vekt på inkluderende arbeidsliv. Vi som bedrifter må våge å satse på dem som trenger litt ekstra. Det koster litt ekstra tid, men det er verdt det, sa han, da han mottok prisen.

Les også

keyboard_arrow_up