Daglig leder Atle Skogrand i Vest Caravan gleder seg til å få mer plass i nye lokaler neste år.

70 dekar byggeklare næringstomter

edit today

Totalt 120 dekar med næringsarealer skal bygges ut i Tellnes Næringspark de neste årene. 70 dekar er planert ut og er nå klare for bygging. De vil bli lagt ut for salg, eventuelt utleie, i høst. – Det er mange som er interessert i næringstomter her. Vi har fått mange forespørsler, men det er ikke før nå at vi åpner opp næringsparken for salg, sier daglig leder og styreleder Per Atle Tellnes. Det er Telle Gruppen AS som eier Tellnes Næringspark. På Augusttreffet til VNR den 30. august, får du vite mer om de byggeklare næringsarealene.

Campingturistene oppgraderer

Vest Caravan har for lengst vokst ut av lokalitene. Nå bygger de nytt. I løpet av neste år vil et 1500 kvadratmeter stort moderne bygg med verksteder stå klart like nord for dagens lokaliteter i Tellnes Næringspark. Også nybygg for Sotra Rør og Sanitær, samt Algrøy Elektro, er under oppføring. Siden etableringen i 2007 har omsetningen økt betraktelig for Vest Caravan. – I fjor omsatte vi for 35 millioner kroner. Det er det samme beløpet som omsetningen har vært hittil i år, sier daglig leder Atle Skogrand i Vest Caravan til vnr.no. – Det er de dyreste bobilene som ryker først ut, mens de billigste vognene står igjen. Jeg har nettopp solgt en Dethleffs Premium Liner til 2,3 millioner, forteller Skogrand.

Vil ha høyere standard

Stadig flere får øynene opp for campinglivets fordeler, samtidig økes kravene til komfort, viser trendene i campingmarkedet. – Mange velger å bytte ut vognen med en bobil fordi det er mindre styr. Samtidig ønsker de en høyere standard, sier Skogrand. Han mener at det i hovedsak er friheten en campingbil gir, som frister folk til å investere i en vogn eller bobil fremfor å kjøpe båt eller hytte. – Stadig flere benytter seg av campingbilen hele året. De tar korte turer i helgene, reiser nedover kontinentet i ferien, og har gjerne campingbilen stående på fjellet om vinteren, sier Skogrand.

Les også

Meny