Daglig leder Gjermund Gangsøy i Straumegruppen kommer på Marstreffet - kommer du? Foto: vnr.no

Alle fag under samme tak

edit today

– Vår erfaring er at både privatpersoner og næringslivet i større og større grad etterspør gode «totalløsninger». De vil slippe å forholde seg til flere aktører, sier daglig leder Gjermund Gangsøy i Straumegruppen AS, ett av selskapene som skal presentere seg på Marstreffet til Vest Næringsråd kommende tirsdag. Klikk her for å melde deg på Marstreffet!

Kontroll på «alt»

Straumegruppen har 5 datterselskap som utfører alle fag innen bygg- og eiendomsutvikling, med to unntak. – Snekring/tømring kuttet vi ut fordi det ble for mye administrasjon. Maling gjør vi heller ikke selv, av samme grunn, sier Gangsøy, som mener at selskapet har en fordel som «totalleverandør». – Med de ulike fagarbeiderne under samme tak, finner vi gode tekniske løsninger som fungerer godt sammen. Våre underleverandører konkurrerer ikke med hverandre, men er fleksible og samarbeider godt. Det gjør oss i stand til å gi kundene «mer for pengene», mener Gangsøy.

Søker samarbeidspartnere

Straumegruppen har totalt 35 årsverk og holder til i eget bygg – Straumeparken, et næringsbygg som ble oppført i samarbeid med Brødrene Ulveseth. Bygningen sto ferdig høsten 2012, og huser blant annet høyskolestudentene som studerer undervannsteknologi. Selv disponerer Straumegruppen kun ti prosent av bygningsmassen, resten leies ut. Fra 2011 til 2012 doblet de nesten omsetningen, fra 40 til 70 millioner kroner. Målet for 2013 er å krype opp mot 90 millioner i omsetning – middelet er gode samarbeidspartnere i næringslivet, forteller Gangsøy. – Vi har vokst mye de siste årene og opplever stor aktivitet. Nå ønsker vi å styrke posisjonen vår på Sotra, og knytter gjerne til oss gode samarbeidspartnere, sier Gangsøy. Nysgjerrig på å høre mer om bakgrunnen og planene for Straumegruppen? Få med deg Marstreffet!        

Les også

Meny