Linda Turøy (daglig leder) og hennes datter Anne-Lill (interiørkonsulent) Foto: Silje Ulveseth

Åpner 1100 kvm Sigdal-butikk på Straume

edit today
Sotra Kjøkken & Interiør AS satser stort i Næringsparken. Torsdag 23. mai åpner den flotte kjøkkenbutikken.
[divider line_type=»Full Width Line» line_thickness=»1″ divider_color=»default»]

I februar overtok Sotra Kjøkken & Interiør AS råbygget i Idrettsvegen 93 i Straume Næringspark. I tre måneder har hele Turøy-familien stått på dag og natt for å få butikken ferdig med over 30 utstillinger av kjøkken, bad og garderobe.

− Nå kan vi endelig vise alle de flotte produktene Sigdal har. Vi må være oppdatert og da gjelder det å få tak i nyhetene med en gang de kommer, sier daglig leder Linda Turøy og smiler.

− Vi kan med trygghet si at vi selger et kvalitetskjøkken, og kan fortsatt skaffe gamle deler og hengsler til eldre Sigdal-modeller. Vi har direkte kontakt med fabrikken digitalt, og ved reklamasjoner vet vi at Sigdal følger kunden godt opp.

Flott bygg i Idrettsvegen 93 i Straume Næringspark. Foto: Silje Ulveseth

Flott bygg i Idrettsvegen 93 i Straume Næringspark. Foto: Silje Ulveseth

[divider line_type=»No Line»]
Alltid først ute med nyhetene

I over 30 år har Linda Turøy vært stolt forhandler av Sigdal. Det hele startet i det små på Kolltveit sammen med moren i 1987, som i løpet av tre år klarte å bygge opp en populær kjøkkenbutikk som ble flyttet til sentrale lokaler på Straume i 1990.

3 generasjoner kjøkken entusiaster, Karin, Linda og Anne-Lill. Foto: Privat

3 generasjoner kjøkken entusiaster, Karin, Linda og Anne-Lill. Foto: Privat

Kreativitet og pågangsmot har vært nøkkelen til suksess. I istedenfor annonsering inviterte de til søndagsåpent og hadde salgskvelder hjemme hos fornøyde kunder.

− I begynnelsen tegnet vi kjøkken for hånd, og vi var en av de første kjøkkenforhandlerne som fikk tak i tegneprogram. Kom det nye kjøkkenmodeller var jeg rask med å få det inn i butikken, og det er nok en av grunnene til at vi har klart oss, sier Linda.

Butikken har et tett samarbeid med lokale byggmestre og entreprenører, og er for mange et naturlig valg ved nybygg.

Tredje generasjon i familiebedriften

Da moren pensjonerte seg for 20 år siden overtok Linda som daglig leder, og syv år senere begynte Lindas datter, Anne-Lill, som interiørkonsulent.

Nå, 13 år seinere, driver mor og datter kjøkken- og interiørdrømmen videre. De flytter fra et butikkareal på 250 kvadratmeter til imponerende 1108 kvadratmeter i Idrettsvegen 93.

− Jeg har alltid vært opptatt av å oppdater innredninger ofte og at vi alltid skal ha inn det aller nyeste som Sigdal har å tilby. Det var ikke så lett da vi bare hadde plass til 7-8 kjøkkenutstillinger og bare et bad. Nå har vi endelig god plass, forteller Linda.

Her har de innredet sin helt egen Sigdal-leilighet Foto: Silje Ulveseth

Her har de innredet sin helt egen Sigdal-leilighet Foto: Silje Ulveseth

[divider line_type=»No Line»]
Egen Sigdal-leilighet og hightech kjøkkenlab

Den nye Sigdal-butikken i Straume Næringspark oser av stil, kvalitet og toppmoderne løsninger. Butikken er tilrettelagt for både rullestol og barnevogn, og ved stor pågang kan kundene slappe av i Sigdals egne lounger. Det er også gratis parkering.

Du finner et stort utvalg av utstillinger i begge etasjene, og de har til og med innredet sin helt egen Sigdal-leilighet for å synligjøre at de kan levere det aller meste til hjemmet ditt.

− Sigdal leverer alt innen bad, kjøkken, vaskerom, garderobe, reoler og du kan få skreddersydd din egen seng. Garderobene kan også tilpasses skråtak, så de har virkelig tenkt på alle detaljer, sier Linda.

I tillegg er de stolte av å kunne tilby «Sigdal-konsept», som er å finne på spesielt utvalgte Sigdal-butikker.

− Vi har vår egen kjøkken lab hvor du på dataskjermer kan bla deg gjennom ulike hvitevarer, kraner og vasker. Det er stilfullt, smart og enkelt for kunden å bruke, sier Anne-Lill.

Kjøkkenlab. Foto: Silje Ulveseth

Kjøkkenlab. Foto: Silje Ulveseth

Årets kjøkkentrender 2019

Sigdal på Sotra selger mye av herskapelige og klassiske kjøkken, men det minimalistiske er også populært.

− Det går mye i slette flater med mørke farger og ulike nyanser av grått. Noen går for mørke rom med lys kjøkkeninnredning eller duse rosatoner. I Sigdal kan du velge blant millioner av farger, avslører Anne-Lill Turøy.

Det er variasjonen i hverdagene som gjør at Turøy-familien elsker jobben sin.

− Ingen kunder er like og heller ingen rom er like, så vi får hele tiden påfyll av nytt, påpeker Linda energisk.

I Sigdal kan du velge blant millioner av farger. Foto: Silje Ulveseth

I Sigdal kan du velge blant millioner av farger. Foto: Silje Ulveseth

[divider line_type=»No Line»]
Unike åpningstilbud 23. mai

Torsdag 23. mai fra klokken 09:00 til 16:00 inviteres alle private kunder til åpningsfest i Sigdals nye lokaler i Idrettsveien 93, vis-à-vis Sotra Arena.

På åpningen kommer også Håvard Vatne, salgsdirektør i Sigdal, samt alle samarbeidspartnere.

− Vi tilbyr 30% på kjøkken og 40% på utvalgte  hvitevarer fra AEG den dagen. I tillegg vil det være gode tilbud på Miele, Siemens, Silestone og Quooker – den kokende vannkran, lover Linda.

Ved stor pågang denne dagen kan privatkundene skrive seg på en liste, slik at de sikrer seg spesialtilbudet.

−  Har du kjøpt ny leilighet, bygger nytt hus eller ønsker å bytte ut ditt gamle kjøkken, bad eller garderobe? Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat. Vi skreddersyr løsninger tilpasset din smak og ditt hjem, sier Anne-Lill.

Kjøkkentrender 2019 Foto: Silje Ulveseth

Kjøkkentrender 2019 Foto: Silje Ulveseth


Mange flotte garderobeløsninger Foto: Silje Ulveseth

Mange flotte garderobeløsninger Foto: Silje Ulveseth

Les også

Meny